ایران و عمان در مسیر توسعه روابط | پزشکیان هفته آینده به مسقط می‌رود هشدار یمن به شرکت‌های هواپیمایی درباره ناامنی فرودگاه بن‌گوریون: مسیرتان را تغییر دهید خان یونس در آتش | ارتش اشغالگر همزمان با بمباران شدید عملیات ویژه زمینی انجام داد واکنش ایران به بیانیه اتحادیه عرب در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی | تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی بخش لاینفک سرزمین ایران است امنیت یا معیشت، دوگانه دروغ | سهم صنایع دفاعی و مراکز نظامی از بودجه ۱۴۰۴ چقدر است؟ جو بایدن، رئیس جمهور پیشین آمریکا، به سرطان مبتلا شد کشته شدن سه پلیس دولت موقت سوریه در پی انفجار در شهر المیادین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) حماس تکذیب کرد | آتش‌بس ۲ ماهه با صهیونیست‌ها صحت ندارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران باید پمپ‌بنزین کشتی‌های خلیج فارس شود سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک‌سال‌ونیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی‌سازی در ایران‌، چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده‌های شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنجشنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست
سرخط خبرها

معاون ستاد کل نیروهای مسلح: پرچم عِلم در نیروهای مسلح با هدایت فرمانده کل قوا برپا شده و پیش رفته است

  • کد خبر: ۲۳۷۲۶۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۸
معاون ستاد کل نیروهای مسلح: پرچم عِلم در نیروهای مسلح با هدایت فرمانده کل قوا برپا شده و پیش رفته است
معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح گفت: پرچم علم در نیروهای مسلح با هدایت فرمانده کل قوا برپا شده و پیش رفته است. ما الزاماً باید به هر علمی که مفید و نافع باشد، دسترسی پیدا کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست تخصصی معاونان علمی‌پژوهشی سپاه پاسداران که امروز در مشهد برگزار شد، سردار سرتیپ پاسدار محمد مهدی‌نژادنوری، معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح، گفت: آنچه انقلاب را تاکنون بیمه کرده، توکل به خدا و استعانت از او و حضور مردم در صحنه بوده است.

وی افزود: انقلاب اسلامی در مسیر عمر پربرکت خود با خطرات زیادی مواجه شده است که هنوز هم این خطرات هست و بعضاً پیچیده‌تر و سنگین‌تر جلوه می‌کند.

سردار مهدی نژاد با بیان این که بسیج مصداق بارز مردمی است که در اقشار مختلف هستند و در صحنه دفاع از انقلاب حاضر بوده‌اند، خاطرنشان کرد: جهاد ما فقط جهاد نظامی نیست. رزم ما در همه صحنه‌ها از جمله عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، سازندگی، علمی و ... است.

وی با اشاره به فرمایش امیرالمومنین (ع) که فرموده‌اند «العلم سلطان، من وجده صال و من لم یجده صیل علیه» گفت: علم و دانش، ابزار قدرت و سلطه است. برای انقلاب اسلامی و سربازان امامت و ولایت ننگ است که زیر دست تفکرات انحرافی باشد و ما الزاماً باید به هر علمی که مفید و نافع باشد دسترسی پیدا کنیم.

سردار مهدی‌نژاد با بیان این که پرچم علم در نیرو‌های مسلح با هدایت فرمانده کل قوا برپا شده است و پیش رفته است، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم فرمودند ما نسبت به گذشته پیشرفت‌های اعجاز گونه داشتیم، اما نسبت به قله‌ها فاصله داریم. این موضوع باید مورد نظر همه مردم ایران را به صورت خاص بسیجیان به عنوان سربازان خط مقدم این عرصه باشد.

وی تاکید کرد: از یک سو نباید دچار خودفریبی و خودشیفتگی شویم و از سوی دیگر نیز نباید خود تحقیر باشیم. باید افق‌های بلند داشته باشیم. به قله‌ها فکر کنیم، راه حل‌های واقع‌بینانه بدهیم و کار را به پیش ببریم.

معاون ستاد کل نیرو‌های مسلح در ادامه گفت: ما نسبت به آنچه که باید باشیم و می‌توانیم باشیم، فاصله زیادی داریم. برای کاهش فاصله، باید توانمندی‌های خود را ارتقا دهیم و سعی و تلاش را افزایش دهیم. ما می‌خواهیم تمدن نوین اسلامی برپا کنیم و زمینه‌های ظهور را فراهم کنیم؛ لذا باید در همه عرصه‌ها و از جمله جهاد علمی گام برداریم.

وی افزود: با وجود این که نسبت به آنچه که باید باشیم فاصله زیادی داریم، اما می‌توانیم این فاصله‌ها را برداریم. ما به قله‌ها نزدیک هستیم و ظرفیت‌های عظیم در عرصه علم و فناوری کشور وجود دارد.

سردار مهدی نژاد در ادامه گفت: برای نمونه، در موضوع فضایی زنجیره کامل فضایی در کشور وجود دارد. از طراحی و ساخت پرتاب کننده‌ها به عنوان موشک‌ها و حامل‌های ماهواره تا ماهواره‌ها، انواع محموله‌ها و سیستم کنترل و هدایت ماهواره‌ها را در اختیار داریم. اما باید میزان آن افزایش پیدا کند و سطوح آن نیز ارتقا پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->