احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محسن رضایی، زنگنه و دستغیب با پزشکیان دیدار کردند

  • کد خبر: ۲۳۸۳۳۵
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۷
محسن رضایی، زنگنه و دستغیب با پزشکیان دیدار کردند
دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، وزیر سابق نفت و رئیس دیوان محاسبات به صورت جداگانه با رئیس‌جمهور منتخب دیدار کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن رضایی دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بعد از ظهر امروز سه‌شنبه با حضور در دفتر رئیس جمهور منتخب، در دیدار با مسعود پزشکیان اظهار داشت: با روحیه، اعتقاد و توانی که از شما به عنوان رزمنده دفاع مقدس و معتقد به مبانی انقلاب و ارزش‌های دینی-ملی می‌شناسم، امید دارم که همه ظرفیت‌های نظام را برای حل مسائل و پیشرفت کشور به خدمت بگیرید.

 پزشکیان نیز در این دیدار از پیام تبریک و حضور رضایی قدردانی کرد.

هم‌چنین بیژن زنگنه وزیر سابق نفت عصر امروز سه‌شنبه با حضور در دفتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب ضمن تبریک کسب اعتماد مردم به پزشکیان، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های متنوع و متعددی دارد که با استفاده مناسب از این توانمندی‌ها و استعداد‌ها مسیر رفع مشکلات و بهبود وضعیت اقتصادی کشور تسهیل و تسریع خواهد شد، لذا برای جنابعالی در مسئولیت خطیر پیش‌رو آرزوی موفقیت دارم. 

پزشکیان نیز در این دیدار از حمایت‌ها و تلاش‌های زنگنه در دوران تبلیغات انتخاباتی قدردانی کرد.

بر اساس این گزارش، سید احمدرضا دستغیب رئیس دیوان محاسبات کشور با حضور در دفتر پزشکیان، موفقیت وی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت. 
رئیس دیوان محاسبات در دیدار با رییس جمهور منتخب همچنین گزارشی از عملکرد این نهاد ارائه کرد.

 پزشکیان نیز در این دیدار بر اهمیت نقش و کارکرد دیوان محاسبات کشور به عنوان یکی از بازو‌های نظارتی در تحقق نظارت مالی تاکید کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->