جمهوری اسلامی ایران در نشست فوق العاده دوحه شرکت خواهد کرد هاکان فیدان: نظام جهانی شکست خورده، راه‌حل باید از منطقه آغاز شود وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت در مرحله تسویه است معاون قضایی قوه قضاییه: جرایم کلان اقتصادی مشمول عفو نمی‌شود برگزاری رزمایش بزرگ اهدای ۵۷ هزار بسته تحصیلی و ۱۵ سری جهیزیه در مشهد | آیت‌الله علم‌الهدی: انفاق در راه خداوند، ثواب و برکتی ۷۰۰ برابری دارد نشست فوق‌العاده سران عربی- اسلامی برای بررسی ابعاد تجاوز صهیونیست‌ها به قطر در دوحه برگزار می‌شود هشدار وزیر امور خارجه چین به آمریکا در رابطه با تایوان | آمریکا باید محتاط باشد ارزیابی نماینده ایران در آژانس از توافق قاهره | هرگونه اقدام خصمانه‌ای وضعیت را بر می‌گرداند نخست‌وزیر قطر: این یک ترور دولتی بوده و به ما خیانت شده است وزیر کشور انسداد مرز‌ها به‌صورت فیزیکی و الکترونیکی را دستور کار دولت عنوان کرد سخنگوی سپاه: تلاش دشمن تضعیف امید در جامعه است ماکرون با امیر قطر در پی اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی انجام داد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: توافق ایران و آژانس فی‌نفسه مثبت و رو به جلو است پزشکیان: نقد دوستانه باید جایگزین تخریب شود | تاکید رئیس جمهور بر ارتقای کیفیت آموزشی چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیام تک‌تیرانداز گردان‌های القسام قبل از شکار یک نظامی صهیونیست + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۸۵۸۱
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۵
پیام تک‌تیرانداز گردان‌های القسام قبل از شکار یک نظامی صهیونیست + فیلم
گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی حماس ضمن پخش تصاویری از هدف قرار دادن یک نظامی صهیونیست توسط تک‌تیرانداز این گردان‌ها در محله تل الهوای غزه، پیام این تک‌تیرانداز به اشغالگران را هم منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این پیام آمده است: مدتی است دنبال یائیر پسر نتانیاهو می‌گردم، تا با یک گلوله سرش را هدف قرار دهم و جمجمه‌اش را متلاشی کنم، اما تلاشم بی‌فایده بوده است.

تک‌تیرانداز القسام می‌افزاید: مطمئنا نتانیاهو پسرش را به جهنم نمی‌فرستد، اما این احمق‌ها را به کام مرگ فرستاده است، پس مستحق کشته شدن هستند.

رزمندگان گردان‌های «شهید عزالدین القسام» دیروز (سه شنبه) اعلام کردند در چند عملیات جداگانه در محلات تل الهوی و الشجاعیه غزه، شماری از نظامیان اشغالگر را کشته یا زخمی کرده اند.

القسام در این باره اعلام کرد: یک گروه از نظامیان اشغالگر را که در داخل ساختمانی در محله الشجاعیه در غزه مخفی شده بودند با شلیک یک راکت TBG هدف قرار دادیم و پس از آن، با استفاده از تیربار با آنها درگیر شدیم.

شاخه نظامی حماس همچنین تأکید کرد شماری از نظامیان اشغالگر را که به همراه زخمی‌ها و پیکر‌های کشته هایشان در حال فرار از صحنه نبرد بودند، بار دیگر با استفاده از یک بمب رعدی هدف قرار دادیم.

گردان‌های القسام افزود: یک نظامی صهیونیست را در محله تل الهوی در غرب شهر غزه شکار کردیم.

این گروه مبارز همچنین تاکید کرد رزمندگانش یک گروه از نظامیان اشغالگر را که در داخل یک ساختمان در اطراف مسجد الهواشی در محله شجاعیه کمین کرده بودند با شلیک دو فروند راکت تاندوم هدف قرار دادند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->