جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت نسخه کامپیوتر سیستم‌عامل HarmonyOS هواوی معرفی شد بازی‌های پرفروش پلی استیشن ۵ در آوریل ۲۰۲۵ + فهرست بیل گیتس: هوش مصنوعی در آینده سلامت و آموزش، نقش محوری خواهد داشت تحقیقات جدید: اجداد تی‌رکس از آسیا به آمریکای شمالی مهاجرت کرده‌اند تصاویر لورفته از کنسول دستی ایکس باکس و مایکروسافت ۹۰ اسکرین‌شات جذاب از تریلر جی تی‌ ای ۶ (GTA VI) منوی تنظیمات ویندوز ۱۱ به هوش مصنوعی مجهز می‌شود داستان بازی جی تی‌ ای ۶ (GTA) درباره چیست؟ + اسم شخصیت‌ها مایکروسافت از سرفیس پرو ۱۲ اینچی رونمایی کرد + مشخصات و قیمت بیمار دریافت‌کننده ایمپلنت مغزی نورالینک توانست به لطف این فناوری ویدئو بسازد اتحادیه اروپا «تیک‌تاک» را به دلیل فروش اطلاعات کاربران ۶۰۰ میلیون دلار جریمه کرد تاریخچه اسکایپ، یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های دنیای ارتباطات دیجیتال اسکایپ امروز تعطیل می‌شود + علت و جزئیات مطالعه جدید: خفاش‌ها از صدای قورباغه‌ها، طعمه‌های خوشمزه را از سمی تشخیص می‌دهند بسته‌های تخفیفی رومینگ همراه اول و ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۴ + روش فعالسازی
سرخط خبرها

آیا شب‌زنده‌دارها از سحرخیزها عملکرد مغزی بهتری دارند؟ + پاسخ دانشمندان

  • کد خبر: ۲۳۸۶۹۰
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
آیا شب‌زنده‌دارها از سحرخیزها عملکرد مغزی بهتری دارند؟ + پاسخ دانشمندان
براساس مطالعه جدیدی که توسط دانشمندان انجام شده است، افرادی که عادت دارند تا صبح بیدار باشند و دیرتر از حد معمول به خواب می‌روند (که در اصطلاح به آن‌ها «جغد شب» گفته می‌شود)، می‌توانند از افراد سحرخیز تیزهوش‌تر باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه دولتی «امپریال‌کالج لندن» در تحقیق خود، داده‌های به‌دست‌آمده از مطالعه بیوبانک بریتانیا روی بیش از ۲۶ هزار نفر را مورد مطالعه قرار داده‌اند که در آن، شرکت‌کنندگان برخی تست‌های هوش، استدلال، زمان واکنش و حافظه را تکمیل کرده‌اند. در مرحله بعد، محققان به بررسی این موضوع پرداختند که طول مدت، کیفیت و زمان‌بندی خواب شرکت‌کنندگان چگونه بر عملکرد مغز آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

آن‌ها متوجه شدند که افراد به‌اصطلاح «جغد شب» و آن‌هایی که امتیاز «متوسط» را دریافت کرده‌اند، «عملکرد شناختی بهتری» داشته‌اند؛ درحالی‌که افراد سحرخیز امتیاز کمتری در این زمینه کسب کرده‌اند.

طبق داده‌های ارائه‌شده از تست‌ها، افراد شب‌زنده‌دار در یک گروه حدود ۱۳.۵ درصد و در گروه دیگر ۷.۵ درصد بیشتر از افراد سحرخیز امتیاز کسب کرده‌اند. افراد متوسط (ترکیبی از هر دو گروه) نیز بهتر عمل کرده‌اند و در دو گروه حدود ۱۰.۶ درصد و ۶.۳ درصد بیشتر نسبت به افراد سحرخیز امتیاز کسب کرده‌اند.

همچنین دانشمندان می‌گویند که مدت زمان خواب نیز شاخص مهمی در زمینه عملکرد مغز است و افرادی که هر شب بین ۷ تا ۹ ساعت می‌خوابند، در تست‌های شناختی بهترین عملکرد را داشته‌اند. درحالی‌که خواب کمتر از ۷ ساعت یا بیشتر از ۹ ساعت تأثیر منفی دارد. علاوه‌بر‌این، به گفته دانشمندان، عملکرد شناختی مغز در زنان کمتر بوده و افزایش سن، فشار خون بالا و دیابت می‌تواند آن را تضعیف کند.

دکتر «رها وست»، نویسنده اصلی این مطالعه که در ژورنال BMJ Public Health منتشر شده و پژوهشگر بالینی بخش جراحی‌و‌سرطان امپریال کالج لندن، می‌گوید: «درحالی‌که درک تمایلات طبیعی خواب شما بسیار ضروری است، خوابیدن به اندازه کافی نیز بسیار مهم است، نه خیلی طولانی و نه خیلی کوتاه. این امر برای سالم نگه‌داشتن مغز و استفاده از بهترین عملکرد آن بسیار مهم است.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->