سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف بمب ۴۰۰کیلوگرمی در سرپل افغانستان (۲۸ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۹۷۱۵
  • ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
کشف بمب ۴۰۰کیلوگرمی در سرپل افغانستان (۲۸ تیر ۱۴۰۳)
سخنگوی فرماندهی امنیتی سرپل افغانستان از کشف و خنثی‌سازی بمب ۴۰۰کیلو‌گرمی در این ولایت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس اعلام منابع محلی، یک بمب ۴۰۰کیلوگرمی در ولایت سرپل واقع در افغانستان کشف شده است.

براساس اعلام این رسانه‌ها، یک بمب هواپیما با وزن ۴۰۰ کیلوگرم در ولایت سرپل در شمال این کشور کشف و خنثی شد.

«نقیب‌الله علم‌یار»، سخنگوی فرماندهی امنیتی ولایت سرپل، در این خصوص اعلام کرد: نیرو‌های امنیتی یک بمب هواپیما را که در شهرستان «سنچارک» ولایت سرپل از سال‌ها قبل برجای مانده بود، کشف و کارکنان مؤسسه مین‌روبی «هلوترست» آن را خنثی کردند.

سخنگوی فرماندهی امنیتی ولایت سرپل در این باره افزود: این بمب حدود ۴۰۰ کیلوگرم وزن داشت.

این در حالیست که پیش از این نیز بمب مشابهی که متعلق به نیرو‌های شوروی سابق بود، در ولایت فراه در غرب افغانستان کشف و خنثی شده بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->