بسته‌های مکالمه، پیامک و اینترنت رومینگ ایرانسل برای اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی تسلا و سامسونگ قرارداد ۱۶.۵ میلیارد دلاری برای تأمین تراشه بسته‌اند احتمالا رئیس‌جمهور با پس‌گرفتن لایحه مقابله با اخبار جعلی موافقت کند تست و ارزیابی موفق زیرسامانه پایدارسازی دَوَرانی ماهواره ناهید ۲ سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد تحقیقات جدید: روابط اجتماعی بیشتر از غذا یا نوشیدنی به طول عمر کمک می‌کند ستار هاشمی: دولت به اینترنت طبقاتی اعتقادی ندارد رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: باید مشکل برق حل شود گوشی‌های تاشو سامسونگ احتمالا زودتر از گوشی‌های دیگر آپدیت‌ نرم‌افزاری دریافت می‌کنند اولین جزئیات از گلکسی S۲۷ اولترا منتشر شد زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟
سرخط خبرها

کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) + آموزش

  • کد خبر: ۲۳۹۸۶۰
  • ۲۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۳
کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) + آموزش
کدمورس امروز شنبه ۳۰ تیر همسترکامبت را برای دریافت یک میلیون سکه رایگان، در ربات همسترکامبت وارد کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، در ایونت جدید ربات همستر کامبت، می‌توانید با وارد کردن کد مورس منتخب، هرروز یک میلیون سکه رایگان دریافت کنید. کدمورس ربات همستر کامبت هرشب ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه آپدیت می‌شود و کدمورس جدید جایگزین قبلی خواهدشد.

کد مورس امروز همسترکامبت شنبه ۳۰ تیر

ابتدا وارد ربات بازی می‌شوید سپس در صفحه ابتدایی (بخش Exchange)، روی گزینه Daily cipher در بالای صفحه، کلیک می‌کنید تا حلقه دور همستر به رنگ قرمز در بیاید.
سپس کلمه BEACON را به صورت کد مورس (از راست به چپ) به این شکل زیر وارد کنید:

- این کد باطل شده است -


B _ . . .
E . 
A . _ 
C _ . _ .
O _ _ _
N _ .
 

تعداد بازدید : 212


برای نقطه کافی است یک بار ضربه بزنید و برای خط کافی است انگشتتان را روی همستر ۲ ثانیه نگه دارید و سپس بردارید، بین هر کلمه که وارد کردید ۳ ثانیه صبر کنید تا کلمات پاک نشوند.
هربار که یک حرف را درست بزنید حروف برای شما نمایش داده می‌شود تا کلمه به صورت کامل نوشته شود سپس می‌توانید یک میلیون سکه را برداشت کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->