شناسایی اولین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران (۳۰ تیر) بهسازی گسترده ۱۱۰ هزار کلاس درس در تابستان ۱۴۰۳ پرداخت بخشی از پاداش پایان خدمت فرهنگیان، پیش از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳ توقف آزادسازی قیمت بلیت هواپیما به دستور رئیس قوه قضائیه + ویدئو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه ٣٠ تیر ١۴٠٣) | بارش باران در نیمه شمالی استان از اواخر هفته اجرایی شدن جرایم جدید تعزیرات حکومتی از هفتم مردادماه بازداشت ۴۳۴۶ خرده‌فروش موادمخدر و کشف بیش‌از ۵ تُن مواد در کشور طی ۷۲ ساعت (۳۰ تیر ۱۴۰۳) مصرف زیاد قند چه ضرری برای سلامتی دارد؟ سرقت میلیاردی از یک باشگاه بدنسازی در تهران | مراقب کارت‌های بانکی‌تان باشید بازنشستگان تأمین‌اجتماعی منتظر واریز وام ۳۰ میلیون‌تومانی خود در این هفته باشند (۳۰ تیر ۱۴۰۳) انسولین قلمی «نوومیکس» به زودی وارد کشور می‌شود افزوده‌شدن بیش‌از ۲۱۳ هزار هنرجو به هنرستان‌های کشور در دولت سیزدهم فرایند صدور گواهی تولد الکترونیک در بیمارستان‌ها | پرونده سلامت نوزاد با صدور کد ملی تشکیل می‌شود بهترین راه برای پیشگیری از ابتلا به تب دنگی کنترل ناقل بیماری است دانش‌آموزان پایه دوازدهم تا چه زمانی برای ثبت درخواست تجدیدنظر در تصحیح برگه‌های آزمون‌های نهایی مهلت دارند؟ فراخوان آموزش‌وپرورش برای آموزگاران قبول‌شده در آزمون استخدامی (۳۰ تیر ۱۴۰۳) بارش باران و وقوع رعدوبرق در برخی استان‌های کشور | خراسان‌رضوی بارانی می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

راه‌اندازی بخش مولکولی تشخیصی آزمایشگاه باکتری‌شناسی در بیمارستان کودکان اکبر مشهد

  • کد خبر: ۲۳۹۸۷۸
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲
راه‌اندازی بخش مولکولی تشخیصی آزمایشگاه باکتری‌شناسی در بیمارستان کودکان اکبر مشهد
رئیس بیمارستان کودکان اکبر، از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از راه‌اندازی بخش مولکولی تشخیصی آزمایشگاه باکتری‌شناسی در این مرکز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدعلی جعفری با بیان اینکه واحد آزمایشگاه در بیمارستان‌ها در بحث غربالگری، خدمات به بیماران، اپیدمی‌های مختلف و عفونت‌ها از اهمیت بسزایی در تشخیص و درمان بیماران برخوردار هستند، اظهار کرد: این بخش به همت و تلاش همکاران آزمایشگاه میکروب‌شناسی و آزمایشگاه مرکزی راه‌اندازی شد و شروع‌به‌کار در بخش آزمایشگاه تشخیص مولکولی باکتری‌شناسی با تشخیص مننژیت عفونی خواهد بود.

مسئول فنی بخش میکروب‌شناسی آزمایشگاه بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر نیز با بیان اینکه مننژیت عفونت باکتریال یکی از عفونت‌های شایع در کودکان است و تأخیر در تشخیص آن عواقب ناگواری در پی دارد، گفت: روش‌های سنتی مانند تهیه کشت و اسمیر، شمارش سلولی و... برای تشخیص مننژیت باکتریال وجود دارد که این روش‌ها به‌دلیل استفاده از آنتی‌بیوتیک و تأخیر در ارسال نمونه، حساسیت بالایی ندارند.

دکتر فارسیانی افزود: با توجه به اهمیت این موضوع، در آزمایشگاه میکروب‌شناسی تصمیم گرفته شد که این آزمایشگاه تشخیص مولکولی باکتریایی را با اولویت و اهمیت تشخیص مننژیت باکتریال، آغاز کند.

وی گفت: با توجه به اینکه عفونت باکتریال یک عفونت مهم است و تأخیر در تشخیص آن عوارضی جدی به دنبال دارد، در روش پی‌سی‌آر، پس از ۳ تا ۴ ساعت، جواب ارسال شده که باعث صرفه‌جویی در زمان می‌شود. همچنین حساسیت بالا و تخصصی‌تربودن از دیگرمزیت‌های این روش است که می‌تواند با کم‌ترین تعداد باکتری، تست را مثبت نشان دهد.

گفتنی است در آزمایشگاه باکتری‌شناسی، در تلاش‌اند که این روش را در باکتری‌هایی که سخت‌کشت و کُندرشد هستند، گسترش دهند و در قدم‌های بعدی، پنل‌های تشخیصی برای عفونت‌های گوارشی، عفونت آرتریت‌ها و... اضافه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->