تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی موسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | موسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند نه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای نارسایی مزمن وریدی که ترامپ به آن مبتلا شده چیست؟ ائتلاف بی‌سابقه ۱۲ کشور برای تحریم رژیم کودک‌کش اسرائیل معاون رئیس جمهور: ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در روستا‌ها ضروری است دستور دادستان در مورد نظارت بر بازار کالا‌های اساسی | افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست رژیم صهیونیستی، متهم اصلی حملات پهپادی در عراق دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره کاترین شکدم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید!
سرخط خبرها

ناوشکن «سهند» از آب بیرون کشیده شد (۳۰ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۹۹۵۳
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹
ناوشکن «سهند» از آب بیرون کشیده شد (۳۰ تیر ۱۴۰۳)
ناوشکن سهند نیروی دریایی ارتش پس از گذشت ۱۳ روز از حادثه در بندرعباس تعادل خود را به دست آورد و به سطح آب آمد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ناوشکن سهند پس از گذشت ۱۳ روز از وقوع حادثه در بندرعباس، سر از آب بیرون آورد.

هفدهم تیرماه بود که روابط عمومی منطقه یکم دریایی بندرعباس از سانحه برای ناو سهند در اسکله بندرعباس خبر داد و اعلام کرد: ناو سهند در حال تعمیر در اسکله به خاطر نفوذ آب به مخازن، تعادلش را از دست داده که خوشبختانه به علت محدودیت عمق ساحل بازگشت ناو به حالت تعادل به سرعت در حال انجام است.

طبق تصاویری که در آن روز منتشر شد، سهند کاملا به یک طرف خوابیده و در آب فرو رفته بود و طی این مدت تلاش بسیاری برای ترمیم آن و بالا آوردنش از زیر آب صورت گرفت.

خوشبختانه براساس تصاویری که امروز از سهند منتشر شده روسازه ناو آسیب جدی ندیده و تجهیزات و سامانه‌های اصلی آن از بدنه جدا شده است.

سهند از جمله مهمترین ناوشکن‌های جمهوری اسلامی بوده که در مراسم رژه سالروز نیروی دریایی ارتش روسیه در سواحل سن‌پترزبورگ حاضر شده بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->