تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک های قم از دوم مرداد + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟
سرخط خبرها

بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است

  • کد خبر: ۲۴۰۴۵۴
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۸
بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است
متخصص زنان و فلوشیپ اختلالات کف لگن و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش‌از نیمی از مراجعه‌کنندگان به فلوشیپ اختلالات کف لگن، بیماران دچار بی‌اختیاری ادرار هستند و این مورد یکی از شایع‌ترین شکایات در جمعیت زنان به شمار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر عطیه محمدزاده وطن‌چی با بیان اینکه دو وظیفه‌ مهم مثانه «نگهداری» و «تخلیه» ادرار است، گفت: بیمارانی که در نگهداری ادرار مشکل دارند، عموماً دچار بی‌اختیاری می‌شوند و این شامل بی‌اختیاری استرسی و بی‌اختیاری فوریتی می‌شود.

وی ادامه داد: در بی‌اختیاری استرسی که معمولاً بین سنین چهل تا پنجاه‌سالگی بروز می‌کند، با افزایش فشار شکمی به‌واسطه خندیدن، سرفه‌کردن، خم‌وراست‌شدن و بلندکردن وسایل، خانم دچار بی‌اختیاری ادرار می‌شود؛ البته این استرس به‌معنای استرس اضطرابی نیست، بلکه به مفهوم افزایش فشار شکمی است و نباید معادل واژه «اضطراب» برداشت شود.

دکتر وطن‌چی اضافه کرد: در بی‌اختیاری فوریتی، فرد برای رسیدن به دستشویی احساس فوریت می‌کند؛ به این معنا که به‌محض احساس پربودن مثانه، باید خود را سریع به دستشویی برساند؛ در غیر این صورت ممکن است در مسیر دستشویی، تخلیه ادرار داشته باشد.

همچنین بی‌اختیاری این افراد با شنیدن صدای آب، احساس سرما، ورود به منزل و ورود به حمام یا دستشویی، تحریک می‌شود و شب تا صبح مجبور هستند به دلیل مراجعه مکرر به دستشویی، از خواب بیدار شوند و در نتیجه، کیفیت زندگی آن‌ها کاهش می‌یابد.

متخصص زنان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم(عج) عوامل اصلی ابتلا به انواع بی‌اختیاری‌ ادرار را افزایش سن، رسیدن به مرحله یائسگی، انجام زایمان‌های متعدد، ابتلا به دیابت، ابتلا به چاقی و ابتلا به بیماری‌هایی که باعث ایجاد سرفه می‌شوند (ازجمله آسم) عنوان کرد و افزود: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، کاهش وزن، کنترل دیابت، ترک سیگار و انجام ورزش‌های کف لگن (کِگِل) بسیار کمک‌کننده است.

دکتر وطن‌چی در رابطه با شیوه‌های درمان بیماری بی‌اختیاری ادرار در زنان هم گفت: جهت درمان در طیف خفیف بی‌اختیاری ادرار، کاهش وزن، درمان بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت و آسم، قطع سیگار، قلیان و الکل، رفتار‌هایی مثل تخلیه ادرار در فواصل منظم می‌توانند کمک‌کننده باشند. اما در طیف شدید بی‌اختیاری ادرار، درمان‌های دارویی و اعمال جراحی ضرورت پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه اغلب بانوان به دلیل شرم و حیا ممکن است برای درمان بی‌اختیاری ادرار مراجعه نکنند، افزود: به این افراد توصیه می‌کنم، در صورت بروز علائم بی‌اختیاری ادرار، جهت تشخیص و درمان به متخصص زنان و فلوشیپ اختلالات کف لگن مراجعه نمایند تا با بهره‌مندی از روش‌های پیشگیرانه مثل انواع ورزش‌ها، فیزیوتراپی و اعمال جراحی، از زندگی مطلوب برخوردار شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->