الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

امیر حسینی به دنبال فعالیت در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۲۴۰۸۲۷
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹
امیر حسینی به دنبال فعالیت در حاشیه شهر مشهد
پاسور و ملی‌پوش اسبق تیم‌ملی والیبال به‌دنبال راه‌اندازی کانون‌های والیبال در شهر زادگاهش است.
مرتضی اخوان
خبرنگار مرتضی اخوان

به گزارش شهرآرانیوز، پاسور و ملی‌پوش اسبق تیم‌ملی والیبال به‌دنبال راه‌اندازی کانون‌های والیبال در شهر زادگاهش است. امیر حسینی که سال‌ها نامش در بالاترین سطح والیبال ایران می‌درخشید و به‌عنوان پاسور تیم‌ملی فعالیت می‌کرد، حالا با بازگشت به زادگاهش مشهدمقدس، به‌دنبال راه‌اندازی آکادمی‌ و کانون‌های والیبالی در حاشیه شهر مشهد است تا بتواند از این طریق دینش را به ورزش مشهد ادا کند.

امیر حسینی در این‌باره به شهرآراورزشی می‌گوید: من والیبال را از تیم شهرداری مشهد آغاز کردم و به‌نوعی خودم را مدیون والیبال مشهد می‌دانم. آمدم تا دینم را به والیبال شهرم ادا کنم و می‌خواهم با راه‌اندازی این کانون‌ها به والیبال شهرم و امر استعدادیابی در رده‌های پایه کمک کنم. در این زمینه جلسه‌ای را با دوستان در شهرداری مشهد گذاشتم و آن‌ها هم قول‌های مساعدی برای کمک داده‌اند که امیدوارم با همکاری این دوستان بتوانیم این کار ارزنده را در والیبال مشهد آغاز کنیم.

ستاره سال‌های نه‌چندان‌دور والیبال مشهد درحالی به‌دنبال فعالیت در این زمینه است که تا چهل‌وچهارسالگی والیبال بازی کرد و بعد از آن هم تجربه سرمربیگری در تیم سایپا را از سر گذراند، اما حالا و در آستانه شروع لیگ‌برتر به‌دنبال فعالیت در این حوزه است و می‌خواهد از طریق کانون‌های والیبالی به والیبال شهرش خدمت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->