صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد
سرخط خبرها

با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید

  • کد خبر: ۲۴۱۰۹۴
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید
بسیاری از خانواده‌ها به جای رب‌های صنعتی، رب خانگی مصرف می‌کنند و باید برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از کپک زدن آن از روش‌های صحیح فریز کردن رب استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از خانواده‌های ایرانی رب خانگی را بیشتر از رب‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌دهند. اما یکی از سوال‌های رایج این است که رب‌های خانگی را چگونه می‌توان به مدت طولانی نگهداری کرد. یکی از روش‌های نگهداری طولانی مدت رب‌های خانگی فریز کردن است.

از آنجا که رب‌های خانگی فاقد مواد نگهدارنده هستند بیشتر در معرض فساد و کپک زدگی قرار می‌گیرند. علاوه بر این تهیه رب خانگی کمی سخت است و اغلب خانم‌های خانه دار رب را برای مصرف یکسال خود تهیه می‌کنند. به همین دلیل در این مطلب با روش فریز کردن رب که بهترین راه برای دوام طولانی مدت رب است آشنا می‌شویم.

نگهداری از رب خانگی با روش فریز کردن

روش فریز کردن رب مناسب‌تر است، زیرا کمتر مواد مغذی خود را از دست می‌دهد، همچنین می‌توان به مدت طولانی از آن نگهداری کرد. البته قوطی یا شیشه رب برای قرار دادن در فریزر مناسب نیستند. برای فریز کردن رب، روش‌های مختلفی وجود دارد.

روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه فرنگی خانگی

۱. رب را می‌توان داخل زیپ کیپ ریخته و با ضخامت یک سانتی متر پهن کرد. با این روش می‌توانید در زمان دلخواه یک تکه از رب یخ زده را جدا کرده و استفاده کنید. همچنین می‌توانید بعد از باز شدن انجماد رب، باقی مانده آن را درون یک ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید.

۲. استفاده از ظرف‌های شیشه‌ای مقاوم روش دیگری برای قرار دادن رب در فریزر است. ویژگی مثبت استفاده از شیشه در این است که به مواد داخل خود واکنش نشان نمی‌دهد. البته وقتی از ظرف شیشه‌ای استفاده می‌کنید نباید تمام فضای آن را پر کنید. زیرا ممکن است در اثر فشار ناشی از انجماد، شیشه بترکد. همچنین برای بستن درب آن از درب‌های پلاستیکی یا فلزی ضد زنگ استفاده کنید، چرا که ممکن است درب‌های فلزی در اثر رطوبت زنگ می‌زنند.

نکات مهم برای نگهداری از رب خانگی

برای حفظ ماندگاری و طولانی مدت رب، هرگز قاشق خیس و یا چرب را وارد ظرف نکنید، زیرا موجب کپک زدن رب خانگی شما می‌شود.
هنگام استفاده از کیسه فریزر حتما مراقب باشید که کیسه‌ها سالم باشند. زیرا در صورت وجود پارگی و یا سوراخی در کیسه فریزرها، آب رب خارج شده و کل فریزر شما را کثیف می‌کند.
قبل از پر کردن شیشه ها، آنها را تمیز شسته و خشک کنید.
برخی از خانم‌ها مقداری روغن روی شیشه‌های می‌ریزند تا مانع از ورود هوا به رب و در نتیجه کپک زدگی آن شوند.
ریختن مقداری روغن در زمان پخت رب، ماندگاری رب را بیشتر می‌کند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->