پلمب هزار و ۲۱۲ دفتر املاک متخلف در خراسان رضوی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برای ۴۰ درصد از راهبران مدارس تراز، در تابستان دوره برگزار خواهد شد تلاش سازمان منابع طبیعی در جهت رفاه جنگلبانان تمهید جدید آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان نیازمند به تحصیل | بیش از ۱۴ هزار تیم یادگیری تشکیل شده است آخرین وضعیت تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد | در سال‌های آینده چه تغییراتی رخ خواهد داد؟ فوت ۲ تکنسین فنی هنگام تعمیر بویینگ ۷۳۷ هواپیمایی وارش (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سرکرده باند سرقت با پابند الکترونیک توسط پلیس مشهد | سرقت با کلت و وینچستر! حجت‌الله ایوبی، «مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بین‌الملل» وزارت میراث‌فرهنگی شد حال وهوای زوج هایی که  شیرخوارگانی را به فرزندخواندگی پذیرفته اند | در آغوش پرمهر خانواده دلیل سرگیجه و سیاهی رفتن چشم چیست؟ ثبت رویداد‌های گردشگری خراسان رضوی در تقویم گردشگری کشور به عدد ۹۷ رسید تولد ۱۵ نوزاد در مأموریت‌های اورژانس ۱۱۵ مشهد، از ابتدای سال تاکنون (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش خطر زایمان زودرس درپی ابتلا به بیماری کبد چرب راهکار جدید برای تأمین آب حیات‌وحش در ماه‌های گرم سال تغییرات اقلیمی چه تأثیری بر الگوهای بارشی دارد؟ هشدار برای دانش‌آموزان | عوارض مصرف قرص ریتالین در ایام امتحانات جبران‌ناپذیر است خشکی تالاب گاوخونی برای سلامت مردم مضر است پیام وزیر آموزش و پرورش به‌مناسبت فرارسیدن بیست‌وششمین سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی درمانگاه جهادی شهید رئیسی به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت، در مشهد راه‌اندازی خواهد شد مستمری حمایتی بهزیستی برای خانواده‌های صاحب فرزند چندقلو بازگشت ۷ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال، طی یک پرونده فساد اقتصادی آب سد دوستی مشهد به «حجم مرده» رسید| تابستان کم‌آبی پیش رو داریم آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی چه زمانی است؟ شیوع اختلالات یادگیری در دانش‌آموزان ابتدایی پروانه جوانه‌خوار، تهدیدی علیه طبیعت زاگرس | عملیات مقابله با این پدیده آغاز شده است وعده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره فوق‌العاده خاص و تسری ۹۰درصد فوق‌العاده خاص شاغلین به بازنشستگان پناه بردن بیش از ۳۰۰ گونه پرنده به خوزستان | ۱۳ گونه در معرض انقراض هستند رشد ۱۳۶ درصدی کشفیات پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۳ | انهدام ۴۳۳ باند و کشف ۲۹۰ همت کالای قاچاق زمان ارائه کارت ورود به جلسه امتحانات ترمیم نمره اعلام شد | در جلسات امتحان قطعی برق نداریم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به حدود ۴۰ درجه می‌رسد سیاست جدید سازمان محیط زیست برای کاهش آلودگی هوا چیست؟
سرخط خبرها

با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید

  • کد خبر: ۲۴۱۰۹۴
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید
بسیاری از خانواده‌ها به جای رب‌های صنعتی، رب خانگی مصرف می‌کنند و باید برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از کپک زدن آن از روش‌های صحیح فریز کردن رب استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از خانواده‌های ایرانی رب خانگی را بیشتر از رب‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌دهند. اما یکی از سوال‌های رایج این است که رب‌های خانگی را چگونه می‌توان به مدت طولانی نگهداری کرد. یکی از روش‌های نگهداری طولانی مدت رب‌های خانگی فریز کردن است.

از آنجا که رب‌های خانگی فاقد مواد نگهدارنده هستند بیشتر در معرض فساد و کپک زدگی قرار می‌گیرند. علاوه بر این تهیه رب خانگی کمی سخت است و اغلب خانم‌های خانه دار رب را برای مصرف یکسال خود تهیه می‌کنند. به همین دلیل در این مطلب با روش فریز کردن رب که بهترین راه برای دوام طولانی مدت رب است آشنا می‌شویم.

نگهداری از رب خانگی با روش فریز کردن

روش فریز کردن رب مناسب‌تر است، زیرا کمتر مواد مغذی خود را از دست می‌دهد، همچنین می‌توان به مدت طولانی از آن نگهداری کرد. البته قوطی یا شیشه رب برای قرار دادن در فریزر مناسب نیستند. برای فریز کردن رب، روش‌های مختلفی وجود دارد.

روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه فرنگی خانگی

۱. رب را می‌توان داخل زیپ کیپ ریخته و با ضخامت یک سانتی متر پهن کرد. با این روش می‌توانید در زمان دلخواه یک تکه از رب یخ زده را جدا کرده و استفاده کنید. همچنین می‌توانید بعد از باز شدن انجماد رب، باقی مانده آن را درون یک ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید.

۲. استفاده از ظرف‌های شیشه‌ای مقاوم روش دیگری برای قرار دادن رب در فریزر است. ویژگی مثبت استفاده از شیشه در این است که به مواد داخل خود واکنش نشان نمی‌دهد. البته وقتی از ظرف شیشه‌ای استفاده می‌کنید نباید تمام فضای آن را پر کنید. زیرا ممکن است در اثر فشار ناشی از انجماد، شیشه بترکد. همچنین برای بستن درب آن از درب‌های پلاستیکی یا فلزی ضد زنگ استفاده کنید، چرا که ممکن است درب‌های فلزی در اثر رطوبت زنگ می‌زنند.

نکات مهم برای نگهداری از رب خانگی

برای حفظ ماندگاری و طولانی مدت رب، هرگز قاشق خیس و یا چرب را وارد ظرف نکنید، زیرا موجب کپک زدن رب خانگی شما می‌شود.
هنگام استفاده از کیسه فریزر حتما مراقب باشید که کیسه‌ها سالم باشند. زیرا در صورت وجود پارگی و یا سوراخی در کیسه فریزرها، آب رب خارج شده و کل فریزر شما را کثیف می‌کند.
قبل از پر کردن شیشه ها، آنها را تمیز شسته و خشک کنید.
برخی از خانم‌ها مقداری روغن روی شیشه‌های می‌ریزند تا مانع از ورود هوا به رب و در نتیجه کپک زدگی آن شوند.
ریختن مقداری روغن در زمان پخت رب، ماندگاری رب را بیشتر می‌کند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->