سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شهادت دو نیروی پلیس طی انفجار در کلانتری رجایی مشهد
سرخط خبرها

در روز‌های گرم تابستان چند لیوان آب بنوشیم؟

  • کد خبر: ۲۳۹۴۲۴
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
در روز‌های گرم تابستان چند لیوان آب بنوشیم؟
نوشیدن آب به بازگرداندن مایعات از دست رفته بدن در فرآیند‌های مختلف مانند تنفس، تعریق و دفع مواد زائد کمک می‌کند، همچنین بدن را در برابر دمای هوای زیاد محافظت می‌کند، مفاصل و بافت‌ها را نرم می‌کند، پوست را سالم نگه می‌دارد و برای هضم مناسب غذا ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز، این نوشیدنی بدون کالری برای رفع تشنگی و آبرسانی مجدد بدن عالی است. اکثر مردم روزانه ۴ تا ۶ لیوان آب نیاز دارند و ممکن است نیاز باشید که بیشتر یا کمتر از این مقداربنوشند. اما معیاری که کمیت نوشیدن آب را تعیین می‌کند چیست؟

فقط برای افراد سالم

در حالی که قانون کلی برای افراد سالم نوشیدن ۴ تا ۶ لیوان آب است، این مقدار بر اساس میزان آبی که از نوشیدنی‌ها و سایر منابع غذایی می‌نوشند، متفاوت است. برخی از شرایط بهداشتی، داروها، سطح فعالیت و دمای محیط نیز بر میزان کل آب مورد نیاز روزانه تأثیر می‌گذارد.
وب سایت دانشکده بهداشت عمومی هاروارد تی. اچ. چن نشان می‌دهد که میانگین کل نیاز روزانه نوشیدن مایعات برای مردان سالم حدود ۱۵.۵ لیوان و برای زنان حدود ۱۱.۵ لیوان است. این به این معنی است که بسته به منابع مایعاتی دیگر مانند قهوه، چای، آب‌میوه، میوه‌ها و سبزیجات که به آنها متکی هستید، شما فقط به ۴ تا ۶ لیوان آب ساده نیاز دارید.

عوامل دیگری که ممکن است نیاز به آب ساده را افزایش دهند عبارتند از:

سطح فعالیت

افرادی که در فعالیت بدنی طولانی‌مدت شرکت می‌کنند، مانند مسابقات ماراتن، اغلب نیاز به جایگزینی آب و سدیم از دست رفته بدن‌شان دارند. اگر با ورزش کردن، آب بدن‌تان را از طریق تعریق از دست می‌دهید، باید آب ببیشتری بنوشید.

بهداشت عمومی و دارو‌ها

در برخی از شرایط بیماری مانند بیماری‌های تیروئید، مشکلات کلیوی، کبدی یا قلبی نیاز هست که مقدار آب بیشتر یا کمتری از حد مجاز بنوشید، یا دارو‌هایی مانند دارو‌های ضد التهابی غیر استروئیدی و برخی از دارو‌های ضد افسردگی مصرف می‌کنید که باعث حفظ آب در بدن می‌شوند. اگر پزشک شما دارو‌های ادرارآور تجویز کرده است، از او بپرسید که وقتی هوا گرم است باید چقدر آب بنوشید.

دمای هوا

مصرف و دفع مایعات در نوزادان، کودکان خردسال و سالمندان باید به دقت کنترل شود، زیرا کودکان توانایی کمتری برای تعریق دارند و کمتر قادر به تحمل دمای بالا هستند. براساس اعلام دانشگاه نبراسکا آمریکا، افراد مسن به اندازه افراد سالم احساس تشنگی نمی‌کنند و دارو‌ها و بیماری‌ها ممکن است بر مصرف مایعات و میزان آب بدن‌شان تأثیر بگذارد. همچنین ادرار کمتر یا ادرار زرد تیره، نشان‌دهنده این است که فرد نیاز به نوشیدن مایعات بیشتری دارد.
همچنین علائم بیماری‌های مرتبط با دمای بالای بدن از جمله گرفتگی عضلات، حالت تهوع یا استفراغ، ضعف، سردرد، سرگیجه یا گیجی در هوای گرم باید پایش شود. اگر این علائم ظاهر شد، کاری را که انجام می‌دهید متوقف کنید لباس یا وسایل ورزشی اضافی را از بدنتان بیرون بیاورید، مایعات بنوشید و سعی کنید بدن خود را خنک کنید یا آن را با آب سرد خیس کنید.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->