جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون رئیس‌جمهور و وزیر امورخارجه ترکمنستان برای مراسم تحلیف به تهران می‌آیند

  • کد خبر: ۲۴۱۲۸۹
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰
معاون رئیس‌جمهور و وزیر امورخارجه ترکمنستان برای مراسم تحلیف به تهران می‌آیند
معاون رئیس جمهورو وزیرامورخارجه ترکمنستان به منظور شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب ایران به تهران سفر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار بردی محمداف، رئیس جمهور ترکمنستان دستور اعزام رشید مردوف، معاون رئیس جمهور و وزیر امور خارجه این کشور را به منظور شرکت در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران به تهران امضا کرد.

مردوف علاوه‌براین، رئیس کمیسیون همکاری‌های اقتصادی ترکمنستان و ایران است.

خبرگزاری تاس به نقل از رسانه‌های داخلی ترکمنستان گزارش داد: بردی محمداف ضمن امضای دستور سفر وزیر امورخارجه خود به تهران خاطر نشان کرد ایران یکی از نزدیک‌ترین همسایگان و شرکای ترکمنستان است که روابط عشق‌آباد با آن، دوستانه و برادرانه است.

رئیس جمهور ترکمنستان پیش از این نیز با تبریک پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ایران، ابراز اطمینان کرده بود که در نتیجه تلاش‌های مشترک، مشارکت راهبردی میان دو کشور به نفع دو ملت بیش از پیش تقویت خواهد شد.

ترکمنستان و ایران ۱.۱ هزار کیلومتر مرز زمینی مشترک دارند و از طریق دریای خزر نیز همسایه هستند.

مراسم تحلیف مسعود پزشکیان ۹ مردادماه در ساختمان مجلس ایران با حضور جمع گسترده‌ای از مقامات کشور‌های مختلف منطقه و جهان برگزار می‌شود.

پیشتر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که هیئت روسی به ریاست ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای دولتی در این مراسم حضور خواهد یافت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->