سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن
سرخط خبرها

توقف واردات و افزایش مصرف آش و سوپ به دلیل کرونا حبوبات را گران کرد

  • کد خبر: ۲۴۱۷۱
  • ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۴
توقف واردات و افزایش مصرف آش و سوپ به دلیل کرونا حبوبات را گران کرد
رئیس اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از افزایش قیمت حبوبات خبر داد و گفت: بازرسان در حال پیگیری و رصد این مسئله هستند، اما بررسی‌های اولیه از ایجاد محدودیت‌های واردات محصولات و از سوی دیگر مصرف بیشتر آش و سوپ در این ایام به دلیل شیوع ویروس کرونا حکایت دارد که تقاضای مضاعفی را برای خرید حبوبات به بازار تحمیل کرده است.
سعیده ساجدی‌نیا - مهدی مقدسی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با تأکید بر اینکه الگوی عرضه و تقاضا در بازار حبوبات در مدت اخیر تغییر کرده است، گفت: این تغییر الگو در حالی اتفاق افتاده است که تقاضا برای خرید حبوبات به دلیل کرونا بیشتر شد و از آن‎‌طرف اقلامی که از همسایه‌های شمالی همچون قزاقستان و ... وارد می‌شد، در پی بسته‌شدن مرز‌ها به دلیل کرونا متوقف و محدود شد. مسئله‌ای که در بخش عرضه برنج پاکستانی نیز نقش پررنگ‌تری داشت.

تشکیل پرونده برای گران‌فروشان حبوبات
او با اشاره به تنظیم و تشکیل پرونده برای افرادی که اقلام مورد نیاز مردم به‌ویژه حبوبات موجودی انبارهایشان بوده و حالا با قیمت بیشتر بفروش می‌رسانند، اظهار کرد: ملاک برخورد با متخلفان در این حوزه، فاکتور خرید و میزان سود ۳ درصدی عمده‌فروشی و ۱۰ درصدی خرده‌فروشی بوده و مبنای بازرسان تنها فاکتور‌های رسمی است.

هشدار به محتکران خرما: روی دستتان باد می‌کند
مقدسی همچنین به محتکران خرما در آستانه ماه رمضان هم هشدار داد و گفت: همان‎طور که واردات به دلیل کرونا محدود و متوقف شده، صادرات هم دچار همین مسئله است و بنابراین از آنجا که خرما جزو اقلام صادراتی کشور بوده، حالا تولیدکنندگان ناگزیرند محصول خود را در بازار‌های کشور عرضه کنند و بیشتر در مصرف داخلی استفاده می‎شود.
او افزود: در حال حاضر تعدادی از تجار مشهدی بار خرما را آورده‌اند و خوشبختانه نه تنها کمبودی نیست بلکه به میزان فراوان خرما در بازار موجود است و همین فراوانی کاهش قیمت آن را در روز‌های آینده نیز رقم می‌زند، بنابراین افرادی که خرما روی دست محتکران باد می‌کند!

شکر درگیر تغییر قیمت ارز
رئیس اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی درباره وضعیت شکر نیز به تغییر قیمت ارز اشاره کرد و گفت: با این حال ستاد تنظیم بازار برای نیاز مردم در آستانه ماه رمضان تمهیداتی اندیشیده و بسته‌های معیشتی بزودی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌ها توزیع می‌شود تا امکان نظارت بیشتر و راحت‌تر برای بازرسان فراهم باشد.

با ۱۲۴ در ارتباط باشید
به گفته مقدسی، اقلام تنظیم‌بازاری با کدملی و ثبت شماره تلفن متقاضی بفروش می‌رسد و به این ترتیب در بازرسی‌ها به صورت رندومی با مشتریان تماس گرفته شده و صحت و سقم کالای فروخته شده را پیگیری خواهیم کرد. با این حال شماره ۱۲۴ هم فعال است و از شهروندان درخواست می‌کنیم اگر کالایی را به قیمت بیشتر خریداری کرده‌اند، گزارش دهند تا پیگیری و برخورد لازم صورت گیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->