وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نتانیاهو برای حزب الله لبنان رجزخوانی کرد

  • کد خبر: ۲۴۱۸۳۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲
نتانیاهو برای حزب الله لبنان رجزخوانی کرد
نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز در مجدل شمس به یاوه گویی علیه حزب الله پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیامین نتانیاهو در مجدل شمس جولان برای حزب الله خط و نشان کشید.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه و در جریان بازدید از «مجدل شمس» واقع در جولان اشغالی مدعی شد که پاسخ این رژیم در راه است و پاسخ آن سخت خواهد بود.

این یاوه گویی نتانیاهو در حالی است که وی امروز در جریان تلاش برای حضور در منطقه «مجدل شمس» در بلندی‌های جولان اشغالی سوریه با اعتراضات شدید مردم این منطقه روبرو شد و آنها وی را قتل و جنایتکار جنگی دانستند.

پیش از این نیز رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد ارتش این رژیم چندین سناریو احتمالی را برای حمله به لبنان در نظر گرفته و در جریان رایزنی‌ها به رهبری سیاسی ارائه کرده است و در میان سناریو‌های مطرح‌شده، عملیات نظامی سخت‌تر از قبل است.

در حمله روز شنبه به مجدل شمس در جولان اشغالی سوریه، ۱۲ نفر کشته شدند. صهیونیست‌ها مدعی شدند موشک حزب‌الله به این منطقه برخورد کرده، اما مقاومت لبنان هرگونه حمله به مجدل شمس را رد کرده است.

شاهدان عینی و رسانه‌های می‌گویند احتمالا موشک رهگیر سامانه «گنبد آهنین» رژیم صهیونیستی به مجدل شمس برخورد کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->