حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور در دیدار با رئیس دومای روسیه: خواستار ارتقا سطح همکاری با مسکو هستیم

  • کد خبر: ۲۴۲۲۰۰
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
رئیس جمهور در دیدار با رئیس دومای روسیه: خواستار ارتقا سطح همکاری با مسکو هستیم
رئیس جمهور با بیان اینکه عزم و اراده ما برای ارتقای سطح روابط با روسیه جدی است، گفت: اگر بر پایه ظرفیت‌های متقابل و در راستای تقویت توانمندی‌ها، روابط خود را تقویت کنیم، دیگر آمریکا و کشورهای غربی نمی‌توانند از حربه تحریم علیه ما استفاده کنند و اگر هم استفاده کنند، اثری نخواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان شامگاه سه‌شنبه در دیدار «ویاچسلاو والودین» رئیس دومای دولتی روسیه که به منظور شرکت در آیین تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، با تشکر از حضور وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران کشورهایی را که در روزهای سخت دوست و پشتیبان ملت ایران بوده‌اند فراموش نکرده و روابط خود را با این کشورها با قوت و قدرت ادامه و توسعه خواهد داد.

رئیس جمهور با بیان اینکه عزم و اراده ما برای ارتقای سطح روابط با روسیه جدی است، تقویت روابط با همسایگان و کشورهای منطقه را اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی و دولت چهاردهم دانست و افزود: اگر بر پایه ظرفیت‌های متقابل و در راستای تقویت توانمندی‌ها، روابط خود را تقویت کنیم، دیگر آمریکا و کشورهای غربی نمی‌توانند از حربه تحریم علیه ما استفاده کنند و اگر هم استفاده کنند، اثری نخواهد داشت.

پزشکیان با اشاره به گفتگوی تلفنی خود با رئیس جمهور روسیه و طرح مسایل مهم از جمله تسریع در اجرای پروژه‌های مشترک گفت: اجرایی شدن این طرح‌ها، علاوه بر تامین منافع ایران و روسیه، کشورهای منطقه و همه جهان را منتفع خواهد کرد.

پزشکیان: عزم و اراده ما برای ارتقای سطح روابط با روسیه جدی است

رئیس جمهور روسیه اهمیت زیادی برای توسعه روابط با ایران قائل است

«ویاچسلاو والودین» رئیس دومای دولتی روسیه نیز در این دیدار با ابلاغ صمیمانه‌ترین تبریکات و آرزوهای موفقیت رئیس جمهور روسیه برای دکتر پزشکیان گفت: آقای پوتین از بنده خواست تا آمادگی روسیه برای همکاری با جمهوری اسلامی در مسیر رسیدن به اهداف بزرگ فیمابین را به شما اعلام کنم. ایشان اهمیت زیادی برای توسعه روابط با ایران قائل هستند و پارلمان روسیه نیز آماده همکاری و تسهیل مسیر دستیابی به منافع متقابل دو کشور است.

رئیس دومای دولتی روسیه با بیان اینکه رئیس جمهور کشورش امیدوار است که با دکتر پزشکیان در اجلاس سران بریکس که پاییز امسال در کازان روسیه برگزار می‌شود، ملاقات کند، خاطرنشان کرد: رئیس جمهور روسیه به طور جد، تسریع در تکمیل پروژه‌های مشترک از جمله کریدور شمال-جنوب، خط انتقال گاز و گسترش همکاری با ایران در پیمان‌های منطقه‌ای از جمله شانگهای، بریکس و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را پیگیری می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->