پرتقاضاترین مرز برای خروج در اربعین ۱۴۰۳ کدام است؟ تحویل گذرنامه‌های زیارتی اینترنتی چقدر زمان می‌برد؟ مبلغ حق پرستاری و کمک هزینه پرداختی بهزیستی به مراکز غیردولتی ابلاغ شد (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) اربعین نزدیک است | آغاز عاشقانه‌ترین پیاده‌روی دنیا کاهش ۸۰ درصدی قاچاق سوخت از مرز دوغارون به افغانستان قتل مدیر موقوفه عادل شاهی در مشهد + عکس میانگین سن ازدواج در زنان و مردان ۵ سال افزایش یافته است عواملی که کاهش وزن را برای شما سخت‌تر می‌کند پیش دیابت را جدی بگیریم ترافیک پرحجم در خیابان‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، بولوار هفت‌تیر و اطراف میدان استقلال در مشهد (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) بازنگری الزامات اساسنامه نهضت سوادآموزی در  خراسان رضوی چند نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند؟ فرسودگی ۶۷ درصد از ماشین آلات راهداری خراسان رضوی زائران اربعین برای سفری راحت این نکات را رعایت کنند ضعف آماری؛ چالش اصلی حمایت از اقشار نیازمند آتش نشانی: تنها ۲ شهربازی مشهد تأییدیه ایمنی دارند اطلاعیه ستاد مرکزی اربعین در خصوص فعالیت موکب‌ها واکسیناسیون هپاتیت ۳۵ میلیون نوزاد ایرانی | آمار پائین هپاتیت در ایران اعلام تغییرات و منابع جدید آزمون وکالت ۱۴۰۳ + جزئیات
سرخط خبرها

بی‌حالی نخستین نشانه مهم در هنگام گرمازدگی است

  • کد خبر: ۲۴۲۲۱۵
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
بی‌حالی نخستین نشانه مهم در هنگام گرمازدگی است
راهکار‌های مؤثر در پیشگیری از گرمازدگیدانش آموخته طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: علامت بارز گرمازدگی، درجه حرارت بالاتر از ۴۰ درجه بدن است، اما ضعف و بیحالی شدید میتواند اولین نشانه مهم در این عارضه باشد. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیده خرم پژوه، با اشاره به اینکه سردرد، سرگیجه و سبکی سر، تعریق شدید، پوست قرمز، گرم و نمناک، ضعف یا گرفتگی عضلات، تهوع و استفراغ، تپش قلب، تنفس سریع و سطحی، از جمله علائم فرد گرمازده است، خاطر نشان کرد: تغییرات رفتاری مانند گیجی، کم ادراری، بی حالی و خستگی، بیهوشی و عدم هوشیاری نیز از سایر علائم گرما زدگی است. 

این متخصص طب ایرانی و مکمل با بیان اینکه به محض مشاهده علائم گرمازدگی در فرد سریع با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن امدادگران فرد را به یک محیط با تهویه مطبوع یاحداقل یک منطقه خنک و سایه دارمنتقل کنید و هرگونه لباس غیرضروری را از تن وی دربیاورید، بیان کرد: برای خنک کردن بدن، در حالی که پوست فرد گرما زده را با آب خیس می‌کنید، با پارچه هوای اطراف او را بچرخانید تا تهویه ایجاد شود. 

دکتر خرم پژوه با بیان اینکه استفاده از نوشیدنی‌های خنک مانند شربت آبلیمو، سکنجبین، ماءالشعیرطبی، شربت تمرهندی، شربت آلو، شربت البالو برای پیشگیری از گرمازدگی در طب ایرانی توصیه می‌شود، گفت: علاوه براین توصیه می‌شود تا حد امکان در ساعات گرم روز به فضای باز نروید و در صورت ضرورت، حتما از کرم ضدآفتاب، کلاه لبه دار یا پارچه نمدار روی سر استفاده کنید و نوشیدنی مناسب همراه داشته باشید و سعی کنید در معرض مستقیم نور خورشید نمانید.

وی اظهار کرد: برای خنک کردن بدن، دوش با آب ولرم بگیرید، لباس‌های نخی و کتانی نازک با رنگ سفید، کرم یا آبی روشن بپوشید و تا می‌توانید از زمینه‌های ایجاد بحث و جدل و استرس دوری کنید.

دانش آموخته طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه از مصرف غذا‌های خیلی چرب بپرهیزید و غذا را همراه چاشنی‌های مناسب مثل سماق، آبغوره وآبلیمو مصرف کنید، گفت: مصرف آب و نوشیدنی‌های خنک به اندازه کافی در طول روز داشته باشید و چاشنی‌های تند و تیز مانند فلفل، سس تند، سس خردل مصرف نکنید علاوه براین از مصرف نوشیدنی‌های گازدار و خیلی شیرین بپرهیزید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->