مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

نتانیاهو: روزهای سخت و پرچالشی در پیش رو داریم

  • کد خبر: ۲۴۲۴۱۵
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۷
نتانیاهو: روزهای سخت و پرچالشی در پیش رو داریم
نخست وزیر رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب بدون اشاره به ترور اسماعیل هنیه گفت: از زمان حمله به [حومه جنوبی] بیروت که سه شنبه شب صورت گرفت، روزهای سخت و پرچالشی در پیش رو خواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، نتانیاهو که در یک کنفرانس مطبوعاتی سخن می گفت، اضافه کرد: از زمان به حمله به بیروت، ما از همه طرف تهدیداتی را می شنویم.

نتانیاهو به لفاظی خود ادامه داد و گفت: با هرکسی که بخواهد به اسرائیل ضربه بزند، تسویه حساب خواهیم کرد.

وی افزود:حملات ما در روزهای گذشته در سه جبهه صورت گرفت و ما روز گذشته معاون حسن نصرالله را در لبنان کشتیم، کسی که مسؤول حمله به اسرائیلی‌ها در شمال اسرائیل بود.

اشاره نتانیاهو به حمله موشکی به مجدل شمس در جولان اشغالی بود که حزب الله صراحتا آن را رد کرد و گفت که ارتباطی با این حمله نداشته است.

از سوی دیگر نیز برخی از رسانه‌ها اعلام کردند که این حمله ناشی از سقوط موشک سامانه هوایی رژیم صهیونیستی بوده است.

وی بار دیگر سخنان خود را تکرار کرد و گفت: روزهای سختی را درپیش رو داریم که در آن چالش‌های زیادی وجود خواهد داشت.

وی مدعی شد: آماده همه سناریوها هستیم و برای همه تهدیدات نیز آمادگی داریم.

وی در پایان بار دیگر به تهدیدات توخالی خود ادامه داد و افزود: با هر کسی که بخواهد به اسرائیل دست درازی کند، تسویه حساب خواهیم کرد.

تهدیدات نتانیاهو درحالی صورت می‌گیرد که همه ارکان رژیم صهیونیستی به دنبال ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و «فؤاد علی الشکر» فرمانده ارشد حزب الله به حالت آماده باش درآمده است.

هنیه بامداد دیروز چهارشنبه در حمله کور وبزدلانه رژیم صهیونیستی به محل اقامت وی در تهران به شهادت رسید.

الشکر نیز سه شنبه شب در حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت به شهادت رسید.

عاجل | نتنیاهو : الأیام المقبلة ستکون صعبة فمنذ الهجوم فی #بیروت سمعنا تهدیدات من کل الجبهات

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه در اظهاراتی خطاب به شهرک‌نشین‌های صهیونیست هشدار داد «روزهای پرچالشی پیش رویمان است.»

اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بحبوحه بن‌بست این رژیم در جنگ غزه و یک روز بعد از ترور یک مقام ارشد نظامی حماس و همچنین رهبر سیاسی حماس در تهران صورت گرفت.

نتانیاهو در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «در همان روزهای اول جنگ گفتم که این جنگ زمان خواهد برد و نیازمند صبوری از سوی همه ما خواهد بود. این حرف را امروز هم تکرار می‌کنم.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->