وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش رهبر انصارالله یمن به شهادت هنیه و فرمانده ارشد حزب‌الله

  • کد خبر: ۲۴۲۴۰۵
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
واکنش رهبر انصارالله یمن به شهادت هنیه و فرمانده ارشد حزب‌الله
رهبر انصارالله در بیانیه‌ای ضمن تسلیت شهادت اسماعیل هنیه، رئیس جنبش حماس و شهید فواد شکر از فرماندهان ارشد مقاومت لبنان از آمادگی یمن برای گرفتن خون شهیدان باهمکاری محور مقاومت خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله شهادت «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس و «فواد شکر» فرمانده ارشد حزب الله به دست رژیم صهیونیستی را به خانواده این شهدا، مردم فلسطین و لبنان و همه امت اسلامی تبریک و تسلیت گفت.

پایگاه خبری المسیره شامگاه امروز چهارشنبه گزارش داد که در بیانیه سید عبدالملک بدرالدین الحوثی آمده است: با نهایت حزن خبر شهادت شهید امت اسلامی اسماعیل هنیه و شهادت فرمانده در جنبش حزب الله لبنان را دریافت کردم.

رهبر انصارالله یمن ضمن محکوم کردن اقدام بزدلانه صهیونیست‌ها در ترور رهبر حماس و فرمانده ارشد حزب الله اعلام کرد که جنایت هدف قرار دادن اسماعیل هنیه، برادر عزیز و مجاهد بزرگ به مقاومت انگیزه بزرگی در ایستادگی، ثبات و فداکاری در راه خداوند و محاسبه دشمن جنایتکار فراهم کرده است.

رهبر معنوی انقلاب یمن تاکید کرد که دشمن جنایتکار صهیونیستی با ترور شهید والامقام درصدد گسترش دامنه درگیری در ابعاد وسیع است و تبعات آن برای دشمن به فضل الهی وخیم خواهد بود.

دشمن صهیونیستی هرگز قادر نخواهد بود که به آرزوی دیرینه خود برسد و روحیه جهادی و اراده فولادی برادران مجاهدمان در فلسطین و در همه جبهه‌های پشتیبانی از جمله لبنان را نابود کند.

گفتنی است که اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بامداد امروز در تهران به شهادت رسید.

همچنین در بیانیه دیگر، حزب الله لبنان صبح امروز چهارشنبه تأیید کرد که دشمن صهیونیستی شامگاه سه شنبه سی ام جولای ۲۰۲۴ به ضاحیه بیروت حمله کرد و فواد علی شکر، فرمانده ارشد این جنبش در حمله تروریستی روز گذشته رژیم اشغالگر صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسیده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->