مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

طلب ۹ هزار میلیارد تومان شهرداری مشهد از دستگاه‌های دولتی

  • کد خبر: ۲۴۲۵۷۳
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲
طلب ۹ هزار میلیارد تومان شهرداری مشهد از دستگاه‌های دولتی
معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: وصول مطالبات دولتی، مفقوده اصلی سبد تامین مالی شهرداری است که با تصمیمات جدید، در اولویت معاونت مالی شهرداری مشهد قرار گرفته است.

فاطمه نصیرایی | شهرآرانیوز، معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: با توجه به تفویض اختیار صورت‌گرفته اخیر از سوی شهردار مشهد‌الرضا در حوزه وصول مطالبات دولتی به معاونت مالی و پشتیبانی، به فوریت جلسه‌ای برای برنامه‌ریزی و تدوین فرآیند‌های مورد نیاز در این حوزه با حضور متخصصین و کارشناسان مرتبط برگزار و به صورت ویژه با اهتمام و تلاشی مضاعف فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز نمود.

 قاسم زوکی‌نژاد عنوان کرد: وصول مطالبات دولتی، مفقوده اصلی سبد تامین مالی شهرداری است که با تصمیمات جدید، در اولویت معاونت مالی شهرداری مشهد قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه میزان بدهی ادارات دولتی در شهر مشهد به شهرداری بیش از ۹هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود، اظهار داشت: متأسفانه اغلب شهرداری‌های کشور به دلیل عدم درآمد پایدار و همچنین رکود بخش ساخت‌وساز، با مشکلات مالی روبه‌رو هستند. با توجه به شرایط اقتصادی کشور و همچنین ابلاغ طرح‌های تفصیلی و قانون درامد‌های پایدار، عملا حوزه‌های درامدی شهرداری‌ها در تامین مالی دچار مشکل شده‌اند و در چنین شرایطی، وصول مطالبات دولتی اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد افزود: در چنین شرایطی لازم است که در پروسه‌ای منظم و مستمر، مطالبات دولتی شهرداری مشهد از نهاد‌های عمومی و دولتی مشخص و از مسیر قانونی تعریف شده مطالبه گردد.  

زوکی‌نژاد با اشاره به آرای کمیسیون ماده ۷۷ نیز گفت: هماهنگی میان کمیسیون ماده ۷۷ و حوزه مطالبات دولتی بسیار مهم بوده و این دو باید به عنوان مکمل و کمک‌کننده در مسیر وصول مطالبات نقش‌آفرینی کنند.

وی تاکید کرد: حوزه وصول مطالبات دولتی، بازوی درامدی شهرداری است و بایستی در این شرایط ویژه، فعال‌تر از گذشته در زمینه استیفای حقوق شهرداری به میدان بیاید.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد افزود: در صورتی که دستگاه‌های دولتی با تعامل و همکاری لازم بتوانند بدهی خود را پرداخت کنند، شهرداری مشهد نیز می‌تواند در راستای خدمات‌رسانی شایسته‌تر به شهروندان و همچنین پرداخت برخی از طلب‌های خود اقدام نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->