سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی سخت و کوبنده خواهد بود

  • کد خبر: ۲۴۲۷۶۲
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی سخت و کوبنده خواهد بود
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ترور اسماعیل هنیه جنایتی خلاف حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد است، گفت: صهیونیست‌ها منتظر پاسخ سخت، کوبنده و پیشمان‌کننده جمهوری اسلامی ایران باشند؛ علاوه بر صهیونیست‌ها، بانیان آنها یعنی آمریکایی‌ها هم باید نسبت به این جنایت زشت پاسخ دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم رضائی با تسلیت شهادت اسماعیل هنیه به ملت فلسطین و غزه و امت اسلامی گفت: اسماعیل هنیه مرد بزرگی بود که به آرزوی خودش یعنی شهادت رسید. او بارها گفته بود که عاشق و منتظر شهادت است و همه وجود و داشته‌هایش را برای آزادی قدس و فلسطین گذاشته بود کما اینکه ده‌ها تن از خانواده‌اش در مسیر آزادی قدس به شهادت رسیدند و خودش نیز به یاران شهیدش پیوست.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه ترور اسماعیل هنیه جنایتی خلاف حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد است، گفت: اسماعیل هنیه به عنوان شخصیت دیپلماتیک مهمان رسمی جمهوری اسلامی ایران بود و در پایتخت کشورمان ترور شد پس حق ما این است که براساس منشور ملل متحد به این جنایت رژیم صهیونیستی پاسخ دهیم ما از حق خودمان دفاع می‌کنیم.

رضایی یادآور شد: جمهوری اسلامی به دنبال تنش نیست و این صهیونیست‌ها هستند که با جنگ‌افروزی تنش در منطقه را دنبال می‌کنند و همه مذاکرات برای پایان جنگ و ایجاد آتش‌بس را به بن‌بست کشاندند.

وی تاکید کرد: همانطور که رهبر انقلاب تاکید داشتند و رئیس‌جمهور هم بیان کرد، پاسخ جمهوری اسلامی به این جنایت سخت خواهد بود و ما محکم‌تر از قبل از مقاومت دفاع می‌کنیم. پاسخ ما شدیدتر از جنایت صهیونیست‌ها و پشیمان‌کننده و بازدارنده است البته علاوه بر صهیونیست‌ها، بانیان حمایت از آنها یعنی آمریکایی‌ها باید پاسخگوی جنایت زشت خود باشند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی هیچ‌گونه تعارفی در دفاع از تمامیت ارضی و اتباع خود ندارد و استثنایی قائل نیست، گفت: ما همانطور که پاسخ کوبنده به جنایت بزرگ شهادت سردار سلیمانی و حمله به کنسولگری ایران در خاک سوریه و شهادت سردار زاهدی دادیم، به جنایت بزرگ ترور شهید هنیه در تهران هم پاسخ سخت و پشیمان‌کننده خواهیم داد؛ صهیونیست‌ها منتظر پاسخ سخت، کوبنده و پشیمان‌کننده جمهوری اسلامی باشند.

رضایی در پایان و جمع‌بندی تاکید کرد: ما راه شهدای قدس یعنی شهیدان سلیمانی، فخری‌زاده، مغنیه، فتحی شقاقی، تهرانی‌مقدم، زاهدی، احمد یاسین و سایر شهدای آزادی قدس را با عزم و اراده بیشتر و جدی‌تر ادامه خواهیم داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->