مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان
سرخط خبرها

سازمان ملل: بیش از ۱۲ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی مواجه هستند | ۴۸ درصد جمعیت زیر خط فقر زندگی می‌کنند

  • کد خبر: ۲۴۳۱۰۳
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۰
سازمان ملل: بیش از ۱۲ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی مواجه هستند | ۴۸ درصد جمعیت زیر خط فقر زندگی می‌کنند
دفتر هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد می‌گوید که بیش از ۱۲ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی مواجه هستند و ۴۸ درصد جمعیت این کشور زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) می‌گوید که بارش باران‌های اخیر در چندین ولایت افغانستان به ویژه غرب این کشور ویرانی برجای گذاشته است.

اوچا روز یکشنبه ۱۴ مرداد در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که در حال حاضر ۱۲.۴ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی مواجه هستند.

در گزارش اوچا آمده است که ۲۳.۷ میلیون نفر در افغانستان به کمک نیاز دارند و ۴۸ درصد از جمعیت افغانستان زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

این نهاد سازمان ملل می‌گوید که در چنین شرایطی، اخراج مهاجران افغان از ایران و پاکستان بحران غذایی در افغانستان را افزایش داده است.

این درحالی است که پیش از این برنامه جهانی غذا گفته بود که در پیش‌برد فعالیت‌هایش در افغانستان با «بحران گسترده بودجه» مواجه است.

این سازمان ادعا کرده است که برای پیش‌برد فعالیت‌هایش در ۶ ماه آینده، به ۶۰۰ میلیون دلار نیاز دارد.

برنامه جهانی غذا همچنین گفته است که در حال حاضر و به طور «ماهانه» به ۱۲۵هزار آسیب‌دیده از سیلاب‌ها بسته‌های موادغذایی توزیع می‌کند.

این سازمان همچنین گفته است که این کمک‌ها بیش‌تر در ولایت‌های بغلان، فاریاب، غور، کنر، لغمان و ننگرھار توزیع می‌شوند، ولایت‌های که بیش‌ترین آسیب را از سیل‌های اخیر دیده‌اند.

این در حالی است که شماری از شهروندان این ولایت‌ها پیش از این گفتند که سیلاب‌های اخیر همه داروندار شان را نابود کرده است و حتی چیزی برای خوردن ندارند.

برنامه جهانی غذا در ادامه تاکید کرده است که برای این‌که خانواده‌های آسیب‌دیده به حالت عادی برگردند و سر پای خود بایستند، به سرمایه‌گذاری‌های درازمدت نیاز است.

گفتنی است که وقوع سیل در سه ماه گذشته در چندین ولایت افغانستان علاوه بر تلفات جانی خسارت مالی بسیار زیادی به شهروندان افغانستان وارد کرده است.

پیش از این دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرده بود که افزایش نیازمندی‌ها و کمبود بودجه برای کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان نگران کننده است.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) در گزارشی اظهار داشت تا اواسط ژانویه سال جاری میلادی برای طرح «نیازمندی‌های بشری و پاسخ‌گویی» تنها حدود ۲۰ درصد بودجه درخواستی یعنی حدود ۶۱۵.۷ میلیون دلار تامین شده است.

این گزارش می‌افزاید: در حال حاضر برای پاسخ به نیازمندی‌های بشردوستانه در افغانستان با کمبود ۲.۴۵ میلیارد دلاری بودجه مواجه هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->