عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

شهباز شریف: کاری که پکن برای ما کرده هرگز آمریکا قادر به انجام آن نیست

  • کد خبر: ۲۴۳۲۶۱
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹
شهباز شریف: کاری که پکن برای ما کرده هرگز آمریکا قادر به انجام آن نیست
نخست‌وزیر پاکستان با ابراز حمایت از چین تاکید کرد که آنچه پکن برای کشور او انجام داده است، ایالات متحده هرگز قادر به انجام دادن آن نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان در جمع خبرنگاران در لاهور بار دیگر تاکید کرد که روابط کشورش باید با آمریکا ترمیم شود، اما نه به قیمت روابط مشترک پاکستان با پکن.

شهباز شریف اظهار داشت که مرحله دوم کریدور اقتصادی چین و پاکستان (CPEC) به سرعت در حال پیشرفت است و در سفر کارشناسان چینی به پاکستان، پیشرفت‌های دلگرم‌کننده‌ای در ارتقای همکاری‌ها در طیفی از موضوعات حاصل شده است.

او در مورد نامه خود به پکن و درخواست اصلاح برنامه کل بازپرداخت‌های آتی، اظهار داشت که اگر چین موافقت کند و به پاکستان به مدت ۵ تا ۷ سال زمان برای بازپرداخت بدهی‌ها بدهد، دولت اسلام‌آباد می‌تواند تورم، به ویژه قیمت انرژی را کاهش دهد.

با این حال نخست‌وزیر پاکستان در پاسخ به اینکه آیا تاکنون پاسخی دریافت کرده است، گفت: «خیر ... درخواست ما در حال بررسی است. ما امیدواریم که چین در این زمینه پاسخ مثبت دهد.»

هنگامی که از شهباز شریف در مورد روابط پاکستان و ایالات متحده هم پرسش شد، نخست‌وزیر پاکستان گفت که اصلاح روابط با واشنگتن به نفع پاکستان است.

به گزارش وب‌سایت خبری داون، او افزود: «فکر می‌کنم روابط ما با ایالات متحده باید ترمیم شود، زیرا برای پاکستان بسیار ضروری است...، اما این نباید به قیمت مناسبات با چین باشد... و من اخیرا در حضور افراد مختلف به آمریکایی‌ها این نکته را گفتم.»

شهباز شریف گفت: «به همین ترتیب، من همچنین به آمریکایی‌ها گفتم که دوستی با چین به قیمت آمریکا تمام نمی‌شود، زیرا هر ۲ برای ما اهمیت دارند.»

به گفته نخست‌وزیر پاکستان، مواردی وجود دارد که چین به پاکستان در آن زمینه‌ها کمک می‌کند و آمریکا قادر به انجام آن نیست.

به گزارش داون، شهباز شریف در سخنان خود نسبت به امنیت و ایمنی اتباع چینی در پاکستان ابراز نگرانی کرد و اطمینان داد که دولت اسلام‌آباد از همه امکانات خود برای تامین رفاه آنها استفاده خواهد کرد.

اظهارات مثبت شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان در مورد چین در زمانی مطرح می‌شود که حملات مکرر علیه اتباع چینی در پاکستان صورت می‌گیرد. اگرچه هر ۲ کشور با هم در طرح کمربند و جاده مشارکت دارند، پروژه‌های تحت آن تنها بدهی‌های پاکستان را در طول سال‌ها افزایش داده است و این در سایه بحران اقتصادی است که از قبل وجود داشت.

او گفت که سیاست از هر نوعی در برخورد با دوست نزدیکی مانند چین جایی ندارد. او اعلام کرد که از مسائلی که عموم مردم با آن روبه رو هستند مانند قیمت انرژی و تورم به خوبی آگاه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->