مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد گلایه دارند | درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد!
سرخط خبرها

رهایی دختربچه ۷ ساله مشهدی از چنگال آدم ربایان

  • کد خبر: ۲۴۳۵۸۳
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸
رهایی دختربچه ۷ ساله مشهدی از چنگال آدم ربایان
ماموران پلیس مشهد دختربچه ۷ ساله از چنگال آدم‌ ربایان نجات دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی اظهار داشت: آدم ربایی کودک ۷ ساله در حالی که دختر بچه با چند کودک هم سن خود در خیابان محصل شمالی مشهد جلو منزل در حال بازی بود ازسوی سرنشین‌های یک دستگاه خودرو پژو ربوده شد. 

سرهنگ جواد شفیع زاده افزود: با توجه به حساسیت موضوع گروهی از تیم کارآگاهان پلیس آگاهی به محل اعزام و اقدامات فنی و میدانی در محل انجام شد.

وی افزود: بررسی میدانی و پایش تصویری و اقدامات عملیاتی برای شناسایی و دستگیری آدم ربایان در دستور کار قرار گرفت که در نهایت آدم ربایان در کمتر از چند ساعت شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی ادامه داد: متهمان دستگیر شده در بازجویی‌هایی فنی و تخصصی به جرم ارتکابی اعتراف و انگیزه خود را سرقت گوشواره‌های کودک عنوان کرد. 

شفیع زاده در پایان گفت: در بازرسی خودرو متهمان یک جفت گوشواره بدلی سرقت شده از کودک کشف و متهمان با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند و کودک ربوده شده تحویل خانواده اش شد.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->