گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند!
سرخط خبرها

قاتل سه عضو خانواده مقتولان را ربود

  • کد خبر: ۲۴۳۳۶۵
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷
قاتل سه عضو خانواده مقتولان را ربود
مرد مسلح پس از قتل ۲ نفر فرار کرد و وقتی متوجه شد پلیس در تعقیب اوست سه عضو خانواده مقتولان را گروگان گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار یحیی الهی فرمانده انتظامی استان لرستان بیان داشت: اول تیرماه امسال خبری به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد مبنی بر اینکه مردی مسلح در یکی از روستا‌های شهرستان دورود ۲ نفر را به قتل رسانده و فرار کرده است.

وی افزود: بلافاصله با اعلام این خبر بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی و انتظامی قرار گرفت و با تشکیل تیم ویژه‌ای با حضور فرمانده، جانشین، مأموران آگاهی، اطلاعات، فتا و انتظامی شهرستان دورود ابعاد موضوع به صورت میدانی بررسی شد و با تلاش شبانه‌روزی و با اقدامات فنی و علمی، پس از مدت کوتاهی قاتل متواری شناسایی شد.

سردار الهی گفت: مشخص شد قاتل سه نفر از اعضای خانواده مقتولان را برای گرفتن رضایت به گروگان گرفته است که مأموران با تلاش مضاعف و اقناع‌سازی قاتل، در یک عملیات ضربتی وی را دستگیر کردند و گروگان‌ها صحیح و سالم آزاد شدند.

وی با بیان اینکه یک قبضه سلاح جنگی و ۲ تیغه خشاب استفاده‌شده در ارتکاب جرم کشف شده است، ادامه داد: قاتل که ۴۴ سال دارد، در تحقیقات صورت‌گرفته به ارتکاب قتل‌ها اعتراف و انگیزه خود را اختلافات خانوادگی عنوان کرد.

فرمانده انتظامی استان لرستان در پایان با تأکید بر اینکه مردم همواره باید آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند، بیان داشت: پلیس به طور مستمر برای برقراری نظم و امنیت شهروندان و برخورد با مجرمان و هنجارشکنان از هیچ گونه تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->