۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعترافات سارقان بی‌رحم در مورد سرقت از رانندگان تاکسی

  • کد خبر: ۲۴۳۳۷۲
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵
اعترافات سارقان بی‌رحم در مورد سرقت از رانندگان تاکسی
سارقان بی‌رحمی که ۱۵ راننده تاکسی را برای سرقت بی‌هوش کرده بودند، با هوشیاری پلیس دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی قبل مرد جوانی به یکی از کلانتری‌های جنوب تهران رفت و به هنگامی که مقابل افسر نگهبان قرار گرفت، گفت: ۲ مسافر را در یکی از خیابان‌های جنوب تهران سوار کردم. این مسافران با دادن آبمیوه مسموم، من را بی‌هوشم کردند و با استفاده از این فرصت، اموالم را از جمله تلفن همراه، کارت‌های بانکی و ۳ میلیون تومان سرقت کردند، در ادامه نیز ماشین به گاردریل برخورد کرد و مجروح شدم، اما پس از ترخیص از بیمارستان سارقان با من تماس گرفتند و در ازای بازگرداندن تلفن همراه، درخواست مبلغ هنگفتی کردند.

با توجه به حساسیت موضوع، کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ بلافاصله وارد عمل شدند و در تحقیقات ابتدایی پی بردند این ۲ سارق حرفه‌ای با همین شیوه و شگرد با سوار شدن به عنوان مسافر، به رانندگان آب میوه مسموم می‌دادند و پس از بیهوشی، اموال با ارزش آنها را سرقت کرده‌اند.

کارآگاهان در گام بعدی با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و اقدامات اطلاعاتی، هویت و مخفیگاه سارقان حرفه‌ای را شناسایی کردند و متوجه شدند که این باند تاکنون دست‌کم ۱۵ راننده تاکسی را هدف سرقت قرار داده‌اند.

تیم پلیسی پس از دریافت این اطلاعات مهم، سرکرده باند به همراه یکی از همدستانش در مخفیگاه مورد نظر دستگیر کردند که در بازرسی از آنجا، بخشی از اموال مسروقه از جمله تلفن‌های همراه، کارت‌های بانکی و مقادیر زیادی پول نقد کشف شد.

متهمان پس از انتقال به دادسرای سرقت در جلسه‌های بازپرسی صراحتاً به سرقت از رانندگان تاکسی با شگرد بی‌هوشی اعتراف و عنوان کردند که به‌خاطر تهیه پول مواد مخدر دست به ارتکاب این جرم زدند.

با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی، متهمان به زندان اعزام شدند و تحقیقات همچنان ادامه دارند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->