واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

تداوم آماده باش پلیس انگلیس برای مقابله با ناآرامی‌ها

  • کد خبر: ۲۴۴۰۶۰
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
تداوم آماده باش پلیس انگلیس برای مقابله با ناآرامی‌ها
نخست وزیر انگلیس با توجه به ناآرامی‌های چند روز اخیر در سراسر این کشور از نیرو‌های پلیس خواست همچنان در حالت آماده باش باقی بمانند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه "تاگس آنسایگر" سوئیس در مطلبی نوشت: پلیس بریتانیا باید پس ازخشونت‌ها و ناآرامی‌های راستگرایان افراطی در این کشور همچنان باید در حالت آماده باش قرار داشته باشد.

خبرگزاری انگلیسی پی، بی‌بی‌سی و روزنامه تایمز در گزارشی نوشتند که کایر استارمر، نخست وزیر انگلیس در جلسه تیم بحران کبرا، از پلیس خواست که در حالت آماده باش بماند. استارمر همچنین از اورژانس و سیستم قضایی تشکر کرد.

بیش از یک هفته است که خشونت‌ها و ناآرامی‌های گسترده‌ای بعد از حمله با سلاح سرد که منجر به کشته شدن سه کودک شد در سراسر انگلیس شکل گرفته است. معترضان به نیرو‌های امنیتی، پناهگاه‌های پناهجویان و مساجد حمله کردند. در جریان این درگیری‌ها خودرو‌ها و ساختمان‌ها به آتش کشیده شد و افسران پلیس مجروح شدند.

استارمر نیز حضور پررنگ پلیس و واکنش سریع قوه قضائیه را ضروری دانست. تاکنون حدود ۵۰۰ نفر در جریان این ناآرامی‌ها دستگیر شده‌اند. به گفته سرویس دادستانی تاج، حدود ۱۵۰ نفر متهم شده‌اند. محکومیت‌های اولیه گاهی به چندین سال حبس منجر می‌شد.

کایر استارمر در واقع می‌خواست به تعطیلات برود. مبارزات انتخاباتی که با پیروزی آشکار حزب کارگر او به پایان رسید، طاقت فرسا بود. اما استارمر مجبور شد تعطیلات خود را به تعویق بیاندازد - و در عوض کشورش را از وضعیت اضطراری آزاد کند.

نخست وزیر انگلیس این روز‌ها با ناآرامی‌هایی مواجه است که کشورش در بیش از یک دهه گذشته شاهد آن نبوده است. انگلیسی‌ها هنوز درک وقایع چند روز گذشته را دشوار می‌دانند.

این ناآرامی‌ها پس از آن آغاز شد که دوشنبه گذشته یک جوان ۱۷ ساله در یک مراسم در شهر ساحلی ساوتپورت در شمال انگلیس سه دختر را کشت و ده کودک را با چاقو به شدت مجروح کرد. سپس گزارشی دروغ در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد مبنی بر اینکه عامل این حمله یک پناهجوی به زعم غربی‌ها اسلام گرای افراطی است. در واقع، این مرد در ولز به دنیا آمد، والدینش مسیحی هستند و اهل رواندا هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->