سرپرست سفارت ایران در کابل: از هنر‌های تجسمی در افغانستان حمایت می‌کنیم + فیلم درخواست انجمن دوستی ایران و افغانستان برای توقف «رفتار تبعیض‌آمیز» علیه مهاجران محرومیت ۳۰۰ هزار کودک افغانستانی از آموزش به دلیل کاهش کمک‌های آمریکا هیئت طالبان برای شرکت در نمایشگاه «ایران اکسپو» عازم تهران شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بلومبرگ از تصمیم روسیه برای تقویت روابط خود با طالبان خبر داد قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراف یک فرمانده سابق طالبان به گروگان‌گرفتن روزنامه‌نگار آمریکایی قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟
سرخط خبرها

کارشناسان سازمان ملل خواستار حمایت از ورزشکاران زن در افغانستان شدند

  • کد خبر: ۲۴۴۱۷۹
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
کارشناسان سازمان ملل خواستار حمایت از ورزشکاران زن در افغانستان شدند
کارشناسان سازمان ملل متحد از کمیته بین‌المللی المپیک خواستند به ورزشکاران زن افغان امکانات بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارشناسان سازمان ملل متحد از کمیته بین‌المللی المپیک خواستند که از ورزشکاران زن افغانستان حمایت کند و منابع خود در اختیار آنها قرار دهد.

آنها از سازمان‌های ورزشی خواستند علیه ممنوعیت‌های طالبان در برابر مشارکت زنان در بازی‌های ورزشی اقدام کنند.

کارشناسان ملل متحد گفتند که منع زنان از ورزش توسط طالبان، نقض غیرقابل قبول حقوق آنهاست و هیچ کشور دیگری چنین اقدامی نکرده است.

کارشناسان ملل متحد از جمله ریچارد بنت، گزارشگر حقوق بشر این سازمان برای افغانستان، روز جمعه در بیانیه‌ای نوشتند که اقدامات طالبان علیه ورزش زنان و دختران، بخشی از اقدامات تبعیض‌آمیز و سرکوب‌گر این گروه علیه زنان است که می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت باشد.

حدود سه سال می‌شود که زنان و دختران در افغانستان تحت کنترول طالبان از بسیاری حقوق خود محروم شده‌اند؛ از حق کار و آموزش گرفته تا شرکت در بازی‌های ورزشی و گشت‌وگذار در پارک‌ها و سفر بدون همراه مرد از خانواده.

در بازی‌های المپیک امسال در پاریس، سه روزشکار زن و سه ورزشکار مرد به نمایندگی از افغانستان شرکت کردند. اما طالبان اعلام کرد که این گروه ورزشکاران زن افغان در بازی‌های المپیک را به رسمیت نمی‌شناسد.

آنها همچنین گفتند که محرومیت هولناک زنان و دختران افغان از حقوق و کرامت شان از جمله در عرصه‌های ورزشی باید پایان یابد.

در بیانیه تاکید شده: «فرهنگ نباید به عنوان بهانه‌ای برای نقض حقوق بشر، از جمله حقوق فرهنگی مانند حق شرکت در ورزش استفاده شود.»

کارشناسان ملل متحد گفتند که نهاد‌های ورزشی بین‌المللی مسئولیت دارند که با سیاست‌های سرکوب‌گرانه طالبان مبارزه و از ورزشکاران زن افغان در همه‌جا حمایت کنند.

آنها حمایت کمیته بین‌المللی المپیک از شرکت ورزشکاران زن افغان در این بازی‌ها را «خوشایند» خواندند، اما تاکید کردند که به حمایت‌های بیشتری نیاز است.

این کارشناسان تصریح کردند که نهاد‌های ورزشی بین‌المللی از هر اقدامی که ممکن است به عنوان همدستی با سیاست‌های تبعیض‌آمیز و غیرقانونی طالبان تعبیر شود، خودداری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->