طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

کارشناسان سازمان ملل خواستار حمایت از ورزشکاران زن در افغانستان شدند

  • کد خبر: ۲۴۴۱۷۹
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
کارشناسان سازمان ملل خواستار حمایت از ورزشکاران زن در افغانستان شدند
کارشناسان سازمان ملل متحد از کمیته بین‌المللی المپیک خواستند به ورزشکاران زن افغان امکانات بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارشناسان سازمان ملل متحد از کمیته بین‌المللی المپیک خواستند که از ورزشکاران زن افغانستان حمایت کند و منابع خود در اختیار آنها قرار دهد.

آنها از سازمان‌های ورزشی خواستند علیه ممنوعیت‌های طالبان در برابر مشارکت زنان در بازی‌های ورزشی اقدام کنند.

کارشناسان ملل متحد گفتند که منع زنان از ورزش توسط طالبان، نقض غیرقابل قبول حقوق آنهاست و هیچ کشور دیگری چنین اقدامی نکرده است.

کارشناسان ملل متحد از جمله ریچارد بنت، گزارشگر حقوق بشر این سازمان برای افغانستان، روز جمعه در بیانیه‌ای نوشتند که اقدامات طالبان علیه ورزش زنان و دختران، بخشی از اقدامات تبعیض‌آمیز و سرکوب‌گر این گروه علیه زنان است که می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت باشد.

حدود سه سال می‌شود که زنان و دختران در افغانستان تحت کنترول طالبان از بسیاری حقوق خود محروم شده‌اند؛ از حق کار و آموزش گرفته تا شرکت در بازی‌های ورزشی و گشت‌وگذار در پارک‌ها و سفر بدون همراه مرد از خانواده.

در بازی‌های المپیک امسال در پاریس، سه روزشکار زن و سه ورزشکار مرد به نمایندگی از افغانستان شرکت کردند. اما طالبان اعلام کرد که این گروه ورزشکاران زن افغان در بازی‌های المپیک را به رسمیت نمی‌شناسد.

آنها همچنین گفتند که محرومیت هولناک زنان و دختران افغان از حقوق و کرامت شان از جمله در عرصه‌های ورزشی باید پایان یابد.

در بیانیه تاکید شده: «فرهنگ نباید به عنوان بهانه‌ای برای نقض حقوق بشر، از جمله حقوق فرهنگی مانند حق شرکت در ورزش استفاده شود.»

کارشناسان ملل متحد گفتند که نهاد‌های ورزشی بین‌المللی مسئولیت دارند که با سیاست‌های سرکوب‌گرانه طالبان مبارزه و از ورزشکاران زن افغان در همه‌جا حمایت کنند.

آنها حمایت کمیته بین‌المللی المپیک از شرکت ورزشکاران زن افغان در این بازی‌ها را «خوشایند» خواندند، اما تاکید کردند که به حمایت‌های بیشتری نیاز است.

این کارشناسان تصریح کردند که نهاد‌های ورزشی بین‌المللی از هر اقدامی که ممکن است به عنوان همدستی با سیاست‌های تبعیض‌آمیز و غیرقانونی طالبان تعبیر شود، خودداری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->