یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

سعید اوحدی، رئیس جدید بنیاد شهید کیست؟ + سوابق

  • کد خبر: ۲۴۴۳۰۷
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱
سعید اوحدی، رئیس جدید بنیاد شهید کیست؟ + سوابق
مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور طی حکمی سعید اوحدی را به سمت معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید اوحدی یکی از مدیران ارشد سیاسی و اجرایی ایرانی است که در تاریخ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ با حکم حسن روحانی، رئیس جمهور وقت به سمت ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد.

اوحدی پیش از این مسئولیت‌هایی، چون معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش، ریاست سازمان حج و زیارت و ریاست سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، مشاور ویژه معاون اول رئیس جمهور در موضوع عراق و سوریه و معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری را بر عهده داشته است.

در حکم رئیس جمهور آمده است:

جناب آقای سعید اوحدی به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی و با توجه به مراتب شایستگی، تجارب ارزنده مدیریتی و سوابق اجرایی، به موجب این حکم جناب‌عالی را به سمت «معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب می‌نمایم.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم و تعامل با هیئت محترم وزیران در تحقق اهداف دولت و حل مشکلات کشور مجدانه بکوشید. توفیق آن‌جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران

سعید اوحدی زاده در بروجرد متولد شده است. او از دانشگاه تهران در رشته مهندسی عمران فارغ‌التحصیل شده است و در سال ۱۳۵۴ در رشته مهندسی شیمی عالی دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شده است. او در سال ۱۳۵۵ در آزمون اعزام به خارج با رتبه عالی از پنج دانشگاه معتبر آمریکا پذیرش گرفت، و برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی راه و ساختمان به دانشگاه ایالتی کالیفرنیا رفت.

همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی و ورود امام خمینی (ره) به کشور، او به همراه تعدادی از دانشجویان ایرانی پیرو خط امام راهی ایران شد و به فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی خود در کنار مردم ادامه داد، وی تا شهریور ماه سال ۱۴۵۸ در ایران ماند و پس از آن برای پایان دادن به تحصیلات نیمه تمام خود به آمریکا رفت و همچنان در کنار تحصیل فعالیت‌های سیاسی خود را ادامه داد.

در آبان ماه سال ۱۳۶۹ و با شروع جنگ تحمیلی علی رغم آنکه مدت زیادی به پایان تحصیلاتش نمانده بود به ایران بازگشت و به جبهه رفت. او پس از دو سال حضور مستمر در جبهه سرانجام در ۱۸ بهمن ماه سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی اسیر شد، و بعد از حدود ۸ سال اسارت در اردوگاه‌های موصل یک و چهار، رمادی ۷، زندان الرشید و اردوگاه ۵ تکریت به میهن بازگشت. در همان دوران اسارت بود که خبر شهادت برادرش مسعود اوحدی را شنید.

فهرست سوابق اجرایی:
مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت صنعتی مینو
مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی
مدیرعامل مؤسسه ندای سعادت (این مؤسسه زیر نظر سازمان حج زیارت برای متمرکز کردن عملیات عمره برای طبق منویات رهبر معظم انقلاب تأسیس شد.)
ریاست سازمان حج و زیارت کشور در سال ۱۳۹۲
معاونت سازمان میراث فرهنگی در سال ۱۳۹۶
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری در سال ۱۳۹۶
رئیس ستاد آزادگان استان لرستان
رئیس ستاد آزادگان استان مرکزی
نماینده سید آزادگان در امور آزادگان
عضو هیأت مدیره مؤسسه پیام آزادگان
عضو هیأت مدیره شرکت اقتصادی و خودکفایی آزادگان
مدیریت نمایشگاه‌های تمدن اسلامی در مالزی
عضویت در سازمان‌های سیاحتی بنیاد مستضعفان
فعالیت مستمر در بعثه مقام معظم رهبر
مشاور معاون اول رئیس جمهور

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->