۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تشکل‌های مردمی و سمن‌ها نقش مهمی در عرصه مبارزه با موادمخدر و اعتیاد دارند

  • کد خبر: ۲۴۵۱۶۰
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶
تشکل‌های مردمی و سمن‌ها نقش مهمی در عرصه مبارزه با موادمخدر و اعتیاد دارند
معاون امنیتی، انتظامی و استانداری خراسان‌رضوی گفت: سازمان‌های مردم‌نهاد در عرصه کاهش مصرف موادمخدر نقش بسزایی دارند و در این راستا، باید از همه ظرفیت‌ها در صنوف مختلف کمک بگیریم.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد زهدی با حضور در نشست هم‌اندیشی با سمن‌های فعال استان در حوزه اعتیاد که امروز (چهارشنبه، ۲۴ مرداد ۱۴۰۳) در استانداری برگزار شد، تصریح کرد: مهم‌ترین اولویت کشور در رفع آسیب‌های اجتماعی، موضوع اعتیاد به عنوان یک معضل همه‌گیر در جامعه است.

رئیس کمیته تخصصی مشارکت‌های مردمی گفت: تشکل‌های مردمی نقش مهمی در عرصه موادمخدر و اعتیاد دارند و از جهت مردمی‌بودن این نهاد‌ها ظرفیت‌های زیادی وجود دارد که متولیان امر باید از آن کمک بگیرند. همیشه در موضوعات مهم کشور، از ظرفیت‌های مردم استفاده کردیم که همیشه نتیجه مثبت داشته است.

زهدی با اشاره به وجود ۲۷۰۰ سازمان مردم‌نهاد در کشور تصریح کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد بازوی توانمندی در کنار ارگان‌های مرتبط در امر پیشگیری و درمان اعتیاد هستند که متولیان امر باید از این ظرفیت مردمی برای رفع این معضل بهره ببرند.

معاون امنیتی، انتظامی و استانداری و رئیس کمیته تخصصی مشارکت‌های مردمی در ادامه، گفت: سمن‌ها در عرصه‌ کاهش مصرف موادمخدر نقش بسزایی دارند. قطعاً ما اگر یک درصد هم در این حوزه موفق شویم، باارزش است.

زهدی با بیان اینکه سازمان‌های مردم‌نهاد نقش کلیدی‌تری از نقش حاکمیت در این حوزه دارند، افزود: بحران اعتیاد از پیچیدگی خاصی برخوردار است و زوایای پنهان زیادی دارد. درمان و اقدامات بعدی خصوصاً موضوعات فرهنگی دیر جواب می‌دهند. اما اگر در جامعه و آموزش‌وپرورش به موضوعات پیشگیری از اعتیاد بیشتر توجه شود، نتیجه مطلوبی خواهیم گرفت. مسلماً بازگرداندن فرد معتاد به جامعه سخت است، اما با همکاری سازمان‌ها و ارگان‌ها امکان‌پذیر است.

وی افزود: ما باید از همه ظرفیت‌ها در صنوف مختلف در حوزه مقابله با موادمخدر و اعتیاد استفاده کنیم. متأسفانه توزیع موادمخدر در بین افراد به‌راحتی انجام می‌شود؛ در نتیجه، فرهنگ‌سازی در حوزه پیشگیری بسیار مهم‌تر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->