ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

حمایت از نخبگان در پارک علم و فناوری خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۴۵۲۶۴
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
حمایت از نخبگان در پارک علم و فناوری خراسان رضوی
پارک علم و فناوری خراسان رضوی بعد از ۲۲ سال فعالیت، همچون جوان پرافتخاری است که توانسته است در رده‌های برتر کشوری قرار گیرد.

انتخاب برترین پارک‌های علم و فناوری بر اساس شاخص‌های خاصی تعریف می‌شود و بر اساس این شاخص‌ها و آمار شرکت‌های عضو در پارک فناوری، خراسان رضوی بعد از اصفهان در جایگاه دوم کشور و از نظر حجم فروش و صادرات محصولات در جایگاه سوم کشور قرار دارد.

پارک علم و فناوری به‌عنوان مرکز انرژی کشور در حوزه‌های مختلف نفت، گاز و پتروشیمی به شمار می‌آید و مردم با برخی محصولات این پارک در حوزه‌های پزشکی به‌ویژه در ایام کرونا نظیر تأمین و ساخت سی‌تی‌اسکن و ونتیلاتور آشنا هستند. ۹۵۰۰ نیروی تخصصی با مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در پارک فعالیت و برای خدمت به مردم استان و کشور تلاش می‌کنند و در‌این‌زمینه و همچنین از نظر پراکندگی، جایگاه نخست کشور در اختیار خراسان رضوی است. 

ششصد شرکت تولیدی و خدماتی در پارک علم و فناوری فعالیت می‌کنند که نسبت به سال گذشته که ۳۲۰ شرکت داشتیم، به رشد دو‌برابری رسیدیم. هم‌اکنون این پارک بعد از ۲۲ سال فعالیت، همچون جوان پرافتخاری است که توانسته است در رده‌های برتر کشوری قرار گیرد. به‌عنوان‌نمونه این پارک بعد از پارک اصفهان بیشترین تعداد شرکت را دارد و از نظر حجم نیروی مستقر با ۹ هزارو ۵۰۰ نفر رتبه نخست در کشور را در اختیار دارد. 

تا‌به‌حالا به رشد درخورتوجهی رسیدیم؛ به‌طوری‌که تعداد شرکت‌های فناور از سال۱۴۰۰ تاکنون به ششصد شرکت فعال در این مجموعه رسیده و ارتقای دوبرابری داشته است، بنابراین سعی کردیم تا بتوانیم عدالت در حوزه فناوری را در پارک علم و فناوری خراسان رضوی رعایت کنیم و از‌این‌منظر در کشور در رتبه اول هستیم. 

همچنین در این مدت توانستیم پانزده مرکز رشد را در استان ایجاد کنیم که این نشان‌دهنده بلوغ این پارک است. تلاش کردیم براساس نیاز کشور، توسعه محصول و فناوری داشته باشیم؛ به‌طوری‌که در حوزه انرژی، هاب انرژی کشور هستیم و از میان شرکت‌هایی که در پارک فعال هستند، بیشترشان در این حوزه فعالیت می‌کنند و محصولات متنوعی هم ارائه می‌دهند.

۸۰درصد افراد در این پارک از نخبگان هستند و ما از نظر اشتغال جزو پارک‌های رتبه‌دار هستیم، ضمن اینکه در مشهد اولین پردیس خصوصی ایجاد شد و مسلما پارک علم و فناوری تمام تلاش خود را می‌کند که از ظرفیت نیرو‌های متخصص، نخبه و بخش خصوصی استفاده کند.

شرکت‌های دانش‌بنیان زیرمجموعه پارک، مکاتبات بسیاری با سازمان‌ها و شرکت‌ها درراستای توسعه بخش‌های خدماتی، انرژی، حفظ محیط زیست و اجرای برنامه‌های فناوری و بهره‌گیری از هوش مصنوعی داشته‌اند. پارک علم و فناوری خراسان رضوی شرکت‌های کوچک را برای آشنایی با بازار محصولات و تقویت بازار داخلی حمایت می‌کند و شرکت‌های بزرگ را برای صادرات محصول با همکاری کارگزاری‌ها در کشور‌های مختلف عمان، عراق و ونزوئلا حمایت می‌کند. 

در‌همین‌زمینه در تلاش هستیم تا در پنج سال آینده صادرات خود را به یک‌میلیارد دلار برسانیم. بخش دولتی برای ایجاد آزمایشگاه‌های مرجع برای کیفیت محصولات باید حمایتگر ما باشد. یکی از نقاط قوت پارک علم و فناوری این است که در حال مذاکره برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی و جامعه نخبگانی هستیم و در‌این‌خصوص از توان بخش خصوصی نیز بهره می‌بریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->