همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره! مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای وزارت امور خارجه مکزیک هم قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد عمار حکیم خواستار اقدام جدی سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب علیه جنایات صهیونیست‌ها شد سوءتغذیه شدید ۱۷ هزار کودک فلسطینی بر اثر گرسنگی نماینده مردم مشهد در مجلس: سیاست واحدی در زمینه مهاجرت وجود ندارد، نیاز به تقویت قوانین داریم| انحلال بانک آینده در دستور کار قرار دارد اعلام زمان ثبت‌نام نهایی داوطلبانِ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد بررسی لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس پزشکیان در جمع خبرنگاران در وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی در ایام جنگ ۲۴ ساعته پای کار بود + فیلم سخنگوی دولت عنوان کرد: پیمان ملی آب رسالت مشترک دولت و مردم پیشنهاد جدید تروئیکای اروپایی به ایران برای تاخیر در فعال‌سازی مکانیسم ماشه حبس ابد برای مرد عراقی به جرم تبلیغ رژیم صهیونیستی رئیس جمهور: برای ایجاد تغییرات باید نگاهمان را عوض کنیم | نیازمند تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه هستیم هشدار جدی پلیس به رانندگان متخلف در فضای مجازی عظیمی‌ راد: کمیسیون آموزش پیگیر حقوق، بیمه و قرارداد کار معین معلمان است حمله تروریستی به دادگستری زاهدان + جزئیات و فیلم (۴ مردادماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خروج یک و نیم میلیون زائر اربعین از مرز‌های کشور (۲۵ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۵۴۱۹
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
خروج یک و نیم میلیون زائر اربعین از مرز‌های کشور (۲۵ مرداد ۱۴۰۳)
رئیس ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه در سامانه سماح بیش از ۲ میلیون و ۶۳۰ هزار نفر تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: آخرین آمار ما از خروج زائران ایرانی و غیرایرانی اربعین حسینی بالغ بر یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید مجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره تازه‌ترین آمار تردد‌های زائران از مرز‌های شش‌گانه کشور، گفت: آخرین آمار ما از خروج زائران ایرانی و غیرایرانی اربعین حسینی بالغ بر یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است.

وی با بیان اینکه در سامانه سماح بیش از ۲ میلیون و ۶۳۰ هزار نفر تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند، اظهار کرد: پارکینگ‌های ما به طور متوسط در مرز‌های شش‌گانه حدود ۵۰ درصد پر شده است و ظرفیت کافی و لازم را تا آخرین روز‌هایی که زائران قصد سفر به کربلا با خودرو‌های شخصی خود را داشته باشند، خواهد داشت و جای نگرانی ندارد. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین در مورد حوادث و موضوع گرمازدگی، گفت: تاکنون ما هیچگونه فوت ناشی از گرمازدگی نه در داخل مرز‌های خودمان و نه در شهر‌های عراق نداشته‌ایم. میر احمدی عنوان کرد: تاکنون ۵ نفر فوتی داشته‌ایم که ۲ نفر در نجف، ۲ نفر در کربلا و یک نفر در ناصریه بوده‌اند. یکی از فوتی‌ها ناشی از تصادف بوده و مابقی ناشی از مسائل دیگر است. وی افزود: تعداد گرمازدگان اربعین حدود ۸۷۰ نفر است که حال همه آنها بهبود یافته است و به طور کامل ترخیص شده‌اند.

حمل و نقل زائران اربعین از مرز باشماق تا سلیمانیه رایگان انجام می‌شود

زئیس ستاد مرکزی اربعین درباره مهمترین توافقات با کشور عراق، گفت: در سایه همکاری‌های کاملی که کشور عراق در همه ابعاد با ما داشته است لذا ما قرارگاه‌های مشترک مدیریت اربعین را تشکیل دادیم. میراحمدی مطرح کرد: وزیر کشور عراق نمایندگان تام الاختیاری را در مرز‌ها مشخص کرده است و این افراد به طور شبانه‌روز در مرز‌ها مستقر هستند تا هرگونه مشکلی پیش آید بلافاصله با گفتگو برطرف شود.

وی اظهار کرد: در سفر دیروز با مسئولین اتحادیه میهنی کردستان عراق هم مذاکراتی را انجام دادیم و قرار شد حمل و نقل زائران اربعین از مرز باشماق تا سلیمانیه به طور رایگان انجام شود. رئیس ستاد مرکزی اربعین در پایان گفت: توصیه‌ام این است که زائران به سبب سهولت از مرز‌های تمرچین، باشماق و خسروی تردد داشته باشند، زیرا دمای مرز‌های تمرچین و باشماق حدود ۲۰ درجه از دیگر مرز‌ها کمتر است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->