نتانیاهو بالاخره از پناهگاه خارج شد نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۴۴ پهپاد و ریزپرنده رژیم منحوس صهیونیستی در مرزهای کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند آکسیوس از درخواست کمک اسرائیل از آمریکا خبرداد | ان بی سی: پنتاگون در جلسه‌ای اضطراری درخواست اسرائیل را بررسی می‌کند گروسی: تاسیسات غنی‌سازی فردو و رآکتور آب سنگین خنداب آسیب ندیده‌اند تمسخر گنبد آهنین اسرائیل توسط یک شهروند کرانه باختری + فیلم جزئیات موج جدید حملات پهپادی ایران به اسرائیل در روز دوم وعده صادق ۳ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) موشک‌های روز دوم وعده صادق ۳ چه ویژگی‌هایی داشت؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ایجاد آشوب میان شهرک‌نشینان اسرائیل پس از حمله موشکی ایران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شالوده اصلی کابینه دولت چهاردهم مورد تائید مجلس است

  • کد خبر: ۲۴۵۴۲۱
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴
شالوده اصلی کابینه دولت چهاردهم مورد تائید مجلس است
نماینده مردم شهریار گفت: کلیت کابینه پزشکیان قابل قبول است و اکثریت قریب به اتفاق وزیران پیشنهادی رای اعتماد مجلس را کسب می کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین حق وردی در مورد بررسی عملکرد و سوابق وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم در کمیسیون آموزش گفت: همه وزیران پیشنهادی در کمیسیون آموزش حضور یافتند و این کمیسیون به صورت تخصصی عملکرد وزیران پیشنهادی علوم، آموزش و پرورش، بهداشت و کار را بررسی کرد که هر چهار وزیر هم توانستند از این کمیسیون رای مثبت دریافت کنند.

نماینده مردم شهریار اضافه کرد: کلیت کابینه پزشکیان قابل قبول است و اکثریت قریب به اتفاق وزیران پیشنهادی رای اعتماد مجلس را کسب می کنند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: شاید در مورد عملکرد برخی وزیران ابهاماتی وجود باشد که البته همه این موضوعات برای کسب رای اعتماد بستگی به دفاعیه خود وزیر و نحوه بیان مطالب از سوی نمایندگان موافق و مخالف دارد.

حق وردی فضای مجلس برای رای اعتماد به وزیران پیشنهادی را مثبت عنوان کرد و گفت: همه می خواهند به رئیس جمهور کمک کنند تا زودتر تشکیل کابینه دهد چون دکتر پزشکیان سعی کرده بر اساس وفاق ملی از تمام جریانات سیاسی افرادی را برای کابینه معرفی کند و امیدواریم با تشکیل کابینه جدید هر چه زودتر کار خود را آغاز کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->