چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست
سرخط خبرها

علت آتش سوزی امروز (۲۶ مرداد ۱۴۰۳) در مراتع اصفهان چه بود؟

  • کد خبر: ۲۴۵۵۴۰
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶
علت آتش سوزی امروز (۲۶ مرداد ۱۴۰۳) در مراتع اصفهان چه بود؟
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: بخش‌هایی از مراتع غربی و جنوبی استان اصفهان بعدازظهر امروز دچار حریق شد.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور شیشه‌فروش ضمن اعلام این حادثه گفت: ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه بعدازظهر امروز (۲۶مردادماه) در بخشی از مراتع استان آتش‌سوزی رخ داد. این حریق در ارتفاعات اقداش بخش زنده‌رود شهرستان فریدن، یعنی در مرز بین شهرستان فریدن و بویین و میاندشت اتفاق افتاد.

او ادامه داد: حریق مذکور پس از ۲ ساعت و با تلاش نیرو‌های یگان حفاظت از منابع طبیعی شهرستان‌های فریدن، بویین و میاندشت و فریدون‌شهر خاموش شد. آتش‌نشانی و تیم‌های محلی روستا‌های مناطق تحت‌تأثیر نیز در مهار حریق نقش‌آفرینی کردند.

این مقام استانداری اصفهان توضیح داد: بر اثر این حادثه حدود ۲۵ هکتار از پوشش‌های گیاهی، گون و گیاهان علوفه‌ای یک‌ساله در مراتع روستا‌های خلج، چهل‌خانه، قوهک، مانیده و ارتیجان در آتش سوخت و متحمل خسارت شد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار کرد: در حادثه‌ای دیگر نیز که ساعت ۱۵ امروز رخ داد، مرتع روستای نرمه واقع در بخش وردشت سمیرم سوخت و ۱.۲ هکتار از مرتع و پوشش گیاهی گون و درختچه‌های مرتعی آسیب دید. این حریق پس از ۱۳۰ دقیقه به‌کوشش عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان و با همکاری عشایر و نیرو‌های محلی اطفا شد.

شیشه‌فروش در تبیین علت وقوع این دو فرقه آتش‌سوزی تصریح کرد: علت حوادث فوق بی‌احتیاطی و عوامل انسانی گزارش شده است. البته به‌علت وزش تندباد و شدت گرما حریق‌ها گسترش یافتند. عامل ۹۵درصد از وقایع حریق در عرصه‌های طبیعی همین عوامل انسانی و بی‌احتیاطی است.

او تأکید کرد: به‌منظور پیشگیری از وقوع حریق در پوشش‌های گیاهی و مراتع تأکید می‌شود که گردشگران، مسافران، کشاورزان، مرتع‌داران و ساکنین مجاور منابع طبیعی از روشن‌کردن آتش در طبیعت خودداری کنند. ممانعت از روشن‌کردن آتش در مراتع، حاشیۀ جاده‌ها و پوشش‌های گیاهی حائز اهمیت است.

این مقام استان اصفهان در ادامه خاطرنشان کرد: رهاکردن ته‌سیگار، کبریت، اشیای صیقلی و بطری‌های آب‌معدنی، کنسرو و... در مراتع و حاشیۀ جاده‌ها خطرآفرین است. کشاورزان و باغداران نیز باید از آتش‌زدن بقایای گیاهی در مزارع و علوفه‌های کف باغات خودداری کنند.

در صورت مشاهدۀ هرگونه آتش در عرصه‌های طبیعی باید به‌سرعت با یگان حفاظت از منابع طبیعی، یعنی با تلفن‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴ تماس گرفت. همچنین باید وقوع حریق را به دستگاه‌های امدادی و مسئولین محلی اطلاع داد تا به‌منظور کنترل و پیشگیری از گسترش حریق وارد عمل شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->