حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

تغییرات اقلیمی از مهم ترین عوامل افزایش بیماری های قلبی و عروقی

  • کد خبر: ۲۴۵۹۳۵
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
تغییرات اقلیمی از مهم ترین عوامل افزایش بیماری های قلبی و عروقی
دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق با بیان اینکه تغییرات اقلیمی جهانی یکی از عوامل افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی به شمار می‌رود، بر لزوم تشخیص زودهنگام بیماری‌های قلبی به ویژه در زنان تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود اسلامی افزود: با توجه به پیشرفت‌های انجام شده در درمان بیماری‌های قلبی عروقی و نیز چالش‌های ایجاد شده در این حوزه طی سال‌های اخیر نیاز به اشتراک و تبادل اطلاعات بین پزشکان بیش از پیش احساس می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تغییرات اقلیمی جهانی یکی از عوامل افزایش بیماری‌های قلبی، عروقی در جهان به شمار می‌رود بر لزوم تشخیص زودهنگام بیماری‌های قلبی به ویژه در زنان اشاره کرد.

اسلامی همچنین بر لزوم توجه و تمرکز بر بالا بودن چربی خون، چاقی و عوارض قلبی - عروقی تاکید کرد و افزود: از آنجا که تشخیص زودهنگام و تمرکز بر کاهش عوامل خطرساز مرتبط با بیماری قلبی و عروقی یکی از اصلی‌ترین مباحث کنترل این بیماری‌ها به شمار می‌رود، در این کنگره تلاش شده است تا با تاکید بر این موضوعات و تعامل علوم مختلف در به‌روز رسانی و ارتقای دانش پزشکان، متخصصان و صاحب نظران اقدام شود.

مسعود قاسمی رئیس بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق نیز با اشاره به برگزاری این کنگره اظهار داشت: این کنگره با هدف ارایه جدیدترین یافته‌های تشخیصی، پیشگیری و درمانی در زمینه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماری‌های قلبی با حضور بیش از پنج هزار شرکت کننده از داخل و خارج کشور از آمریکای شمالی، آلمان، ایتالیا و ترکیه برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این کنگره، بررسی آخرین دستاورد ها، دستورالعمل‌ها (گایدلاین ها) و تحقیقات در گرایش‌های مختلف قلبی، عروقی در حوزه تشخیصی، پیشگیری و درمانی به همراه ارایه روش‌های نوین درمان و استفاده از تکنولوژی‌های جدید از جمله هوش مصنوعی است.

به گفته قاسمی، همچنین این کنگره محلی برای توسعه شبکه ارتباطی بین محققان رشته‌های مختلف قلبی، عروقی و نیز اشتراک و تبادل نظریه و تجربه‌های علمی میان استادان و پزشکان این رشته است.

به گفته وی، با توجه به پیشرفت‌های انجام شده در درمان بیماری‌های قلبی و عروقی از یک سو و از سوی دیگر چالش‌های ایجاد شده در این حوزه طی سال‌های اخیر نیاز به اشتراک و تبادل اطلاعات بین پزشکان بیش‌تر از پیش احساس می‌شود.

قاسمی، معرفی محصولات دارویی جدید و نیز ارایه آخرین فن آوری‌ها و تجهیزات پزشکی که در جهت تسریع و بهبودی بیماران نقش موثری دارند به عنوان دیگر اهداف برپایی این کنگره برشمرد.

مژده مزیدی دبیر اجرایی این کنگره نیز گفت: در این کنگره آخرین تحقیقات، ایده‌ها و روش‌های نوآورانه به متخصصان قلب و عروق، فوق تخصص قلب، فلوشیپ اینترونشنال، بیهوشی قلب، جراحان قلب، فوق تخصص اکوکاردیوگرافی، متخصصان الکتروفیوزیولوژی، رزیدنت‌ها و فلوشیپ‌های قلب و عروق و پرستاران ویژه قلب ارایه خواهد شد و این کنگره دارای بالاترین امتیاز بازآموزی برای پزشکان و پرستاران است.

وی ادامه داد: از ویژگی‌های شاخص کنگره امسال، بخش ورکشاپ کنگره، کارگاه‌های علمی - تخصصی ویژه پزشکان و پرستاران خواهد بود که با حضور فعال شرکت کنندگان و همکاری شرکت‌های تجهیزات پزشکی و دارویی کشور برگزار شده، چالش‌ها و چشم انداز‌های جدیدی را در خصوص آخرین دستاورد‌های نوین پزشکی به ویژه برای پژوهشگران جوان پزشک و پرستار کشور به ارمغان خواهد آورد.

بر اساس این گزارش، بیست و چهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق ۲۷ تا ۳۰ شهریورماه در هتل المپیک برگزار می‌شود و جدیدترین یافته‌های تشخیصی، پیشگیری و درمانی در زمینه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماری‌های قلبی به متخصصان این رشته ارایه خواهد شد.

نمایشگاه جانبی تخصصی شرکت‌های دارویی، تجهیزات پزشکی و تصویر برداری نیز در حاشیه این کنگره برگزار می‌شود که فرصت مناسبی را برای شرکت‌های فعال درحوزه پزشکی کشور فراهم آورده تا آخرین توانمندی‌ها و دستاورد‌های روز دنیا را در فضای علمی پزشکی در معرض دید همگان قرار دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->