ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور در جلسه هیئت‌دولت: مهم‌ترین دغدغه دولت چهاردهم کاستن از فاصله جامعه و حاکمیت با تأمین رضایتمندی مردم است

  • کد خبر: ۲۴۶۰۶۹
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
رئیس‌جمهور در جلسه هیئت‌دولت: مهم‌ترین دغدغه دولت چهاردهم کاستن از فاصله جامعه و حاکمیت با تأمین رضایتمندی مردم است
رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز مهم‌ترین دغدغه دولت چهاردهم کاستن از فاصله جامعه و حاکمیت با تأمین رضایتمندی مردم است، بر اهتمام دولت نسبت به ارتقای سطح خدمات درمانی و تسریع و تسهیل در پرداخت حقوق و مطالبات بازنشستگان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر مسعود پزشکیان در جلسه عصر یکشنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) هیئت دولت به تشریح موضوع مهم رابطه دولت و حاکمیت در نظام اسلامی و دیدگاه دولت چهاردهم دراین‌باره پرداخت و با تعیین‌کننده‌‌دانستن نقش مردم به عنوان پشتوانه اصلی حکومت‌ها در تمام مقاطع تاریخی، تصریح کرد: امروز مهم‌ترین دغدغه و مسئله دولت چهاردهم این است که چگونه با اقدام و عمل خود از فاصله میان مردم و حاکمیت بکاهد و موجبات رضایت بیشتر مردم را فراهم کند.

رئیس جمهور در همین رابطه به سالگرد فاجعه کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد اشاره کرد و با بیان اینکه رویکرد آمریکا در قبال کشور‌های جهان همواره مبتنی بر مداخله‌گری بوده است، انشقاق و اختلافات داخلی را از جمله دلایل موفقیت آمریکا در این کودتا عنوان کرد و افزود‌: اگر در آن مقطع وحدت و انسجام بین روحانیت، روشنفکران و مردم حاکم بود، به‌طور حتم این توطئه آمریکایی علیه مردم ایران با شکست مواجه می‌شد.

دکتر پزشکیان در ادامه به عمق باور و اطمینان حضرت امام خمینی(ره) به پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: حضرت امام(ره) با همین اطمینان‌خاطر از همراهی و پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب توانست مقابل همه تهدیدات و توطئه‌های آمریکا ایستاده و آن‌ها را به شکست بکشاند.

رئیس‌جمهور ابراز امیدواری کرد با کمک مجلس در سرعت بخشیدن به تشکیل کابینه و با مشارکت مردم روند خدمت‌رسانی دولت و تلاش برای حل مشکلات کشور و تحقق چشم‌انداز بدون وقفه استمرار یابد.

دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه امروز هیئت از وزیر کشور خواست، شرایط به گونه‌ای برای سفر زائرین اربعین حسینی فراهم شود که در این حرکت عظیم مردمی مشکلی برای زوار حضرت اباعبدالله الحسین (ع) پیش نیاید.

رئیس جمهور همچنین توجه ویژه به کاهش آمار تلفات سوانح جاده‌ای را مورد تأکید قرار داد و بر ضرورت اقدامات پیشگیرانه در این زمینه از جمله رفع نقاط حادثه خیز جاده‌ای، ارتقای سطح آموزش‌های رانندگی و تشویق رانندگان منضبط تأکید کرد.

دکتر پزشکیان بر اهتمام دولت چهاردهم نسبت به رفع مشکلات بازنشستگان نیز اشاره کرد و گفت‌: ارتقای خدمات درمانی و تسریع و تسهیل پرداخت حقوق و مطالبات بازنشستگان در دستور کار دولت چهاردهم خواهد بود.

در جلسه امروز هیئت دولت وزیر ورزش و جوانان در گزارشی از روند آماده‌سازی کاروان ورزشکاران ایرانی برای اعزام به مسابقات پارالمپیک، گفت‌: جمهوری اسلامی ایران با ۶۵ ورزشکار در ۱۰ رشته ورزشی بخش آقایان و ۵ رشته ورزشی در بخش بانوان در این مسابقات حضور پیدا خواهد کرد.

مهندس کیومرث هاشمی کسب ۱۵ مدال و قرار گرفتن در میان ۱۵ کشور برتر جهان را برای کاروان اعزامی ایران پیش‌بینی کرد و خبر داد‌: کاروان قهرمانان المپیکی کشور که به تازگی به کشور بازگشتند نیز جهت شرکت در راهپیمایی اربعین، عازم نجف شده‌اند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->