رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادامه اعتراض‌های داخلی به سیاست‌های دولت نتانیاهو

  • کد خبر: ۲۴۶۴۶۴
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۹
ادامه اعتراض‌های داخلی به سیاست‌های دولت نتانیاهو
صهیونیست‌ها، نتانیاهو و کابینه‌اش را عامل اصلی مرگ اسرای صهیونیست در غزه اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری وای نت در خبری که شامگاه سه شنبه منتشر شد اعلام کرد، نوعا ارگمانی یکی از اسرای اسرائیلی که در تنها عملیات ارتش رژیم صهیونیستی آزاد شده بود، در صفحه خود در فضای مجازی نتانیاهو و کابینه‌اش را مسئول مرگ اسرای اسرائیلی معرفی کرد.

او در این رابطه نوشت: این شش نفر زنده به غزه برده شدند، اما نتانیاهو آنها را مرده بازگرداند، این نشان می‌دهد که زمان از دست می‌رود، ما موظف هستیم همه آنها را بدون فوت وقت زنده بازگردانیم.

او در ذیل عکسی از آنها هم خطاب به نتانیاهو کابینه‌اش نوشت: تو می‌توانی آنها را نجات بدهی!

این رسانه همچنین در خبر دیگری اعلام کرد، بیش از هزار نفر از معترضین به سیاست‌های نتانیاهو، در خیابان بگین تل‌آویو واقع در نزدیکی وزارت جنگ اسرائیل، نام ۱۰۹ اسیر باقی مانده در غزه را روی آسفات این خیابان نوشتند.

به نوشته این رسانه ساعاتی بعد از اعلام بازگردانده شدن جسد ۶ اسیر اسرائیلی بیش از هزار نفر در اطراف (کریا) وزارت جنگ اسرائیل تجمع کرده و با مسدود کردن خیابان بگین اعتراض خود بدین شکل اعلام کردند.

یکی از معترضین گفت: ما نسبت به اینکه نخست وزیر توافق را بازیچه دست خود قرار داده و در امر آزادی اسرا کارشکنی می‌کند معترض هستیم، ما خواهان دستیابی فوری به توافق هستیم.

معترضین همچنین در قدس نیز تلاش کردند تا میدان پاریس این شهر را مسدود کنند، اما دخالت پلیس باعث بروز درگیری شد و دست کم ۲ معترض دستگیر شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->