شیوع بالای آرتروز زانو در ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطرند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

شهریور، پرتلفات‌ترین ماه سال در تصادفات رانندگی

  • کد خبر: ۲۴۷۸۱۸
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
شهریور، پرتلفات‌ترین ماه سال در تصادفات رانندگی
سازمان پزشکی قانونی درباره افزایش شمار قربانیان حوادث رانندگی در شهریورماه هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد که بررسی‌های صورت گرفته در آمار حوادث رانندگی طی پنج سال گذشته نشان می‌دهد که بیشترین آمار تلفات حوادث رانندگی در آخرین ماه تابستان و در زمان اوج سفر‌های تابستانی اتفاق افتاده، به طوری که حدود ۱۰ درصد از کل تلفات حوادث رانندگی پنج سال گذشته تنها مربوط به ماه شهریور است. همچنین در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ به طور کلی ۸۸ هزار و ۶۵۵ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که از این تعداد هشت هزار و ۹۹۳ نفر تنها در ماه شهریور جان باخته‌اند.

در مدت این پنج سال کمترین آمار تلفات تصادفات مربوط به شهریور ۱۳۹۹ با هزار و ۵۵۸ فوتی بوده که همزمان با دوره اعمال محدودیت‌های سفر به دلیل شیوع کرونا است، اما در سال‌های بعد از آن همواره با رشد تلفات تصادفات مواجه هستیم به نحوی که این آمار در شهریور ماه سال گذشته به دو هزار و ۵۰ نفر رسیده است.

مرگ روزانه ۶۶ نفر در تصادفات شهریور سال گذشته

براساس این گزارش و مطابق آمار‌های موجود تعداد تلفات ناشی از حوادث رانندگی در شهریورماه از ایام نوروز که با افزایش حجم سفر‌ها مواجه هستیم نیز بیشتر است. به عنوان نمونه در شهریور سال گذشته، دو هزار و پنجاه نفر در حوادث رانندگی جان باختند که میانگین روزانه آن برابر با ۶۶.۱ نفر بوده؛ این در حالی است که آمار تلفات نوروز همان سال هزار و ۱۴۶ نفر یعنی روزانه نزدیک به ۶۱ نفر بوده است.

بنا به آنچه آمار‌های سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد فصل تابستان و به ویژه ماه شهریور پرتصادف‌ترین و در نتیجه پرتلفات‌ترین ماه سال است و این موضوع حداقل در پنج سال گذشته ثابت بوده است.

بر همین اساس با توجه به قرار داشتن در ماه شهریور و تعطیلات این ماه، سازمان پزشکی قانونی به همه هموطنان توصیه می‌کند در صورت انجام سفر، حتماً نکات ایمنی و توصیه‌های لازم را حین رانندگی و در طول سفر مورد توجه قرار دهند تا ضمن مدیریت سفر خود و پیشگیری از هرگونه حادثه احتمالی، سفر خوشی را در کنار خانواده‌های عزیزشان سپری کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->