ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قرارداد کادرفنی استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی!

  • کد خبر: ۲۴۷۰۳۵
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
قرارداد کادرفنی استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی!
در حالیکه قرارداد کادرفنی استقلال در سازمان لیگ ثبت نشده، اما برای اعضای کادرفنی کارت مربیگری صادر شده است!

به گزارش شهرآرانیوز، استقلال در هفته دوم لیگ برتر فوتبال دیروز (جمعه) به مصاف ملوان رفت که این دیدار با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید. یکی از نکات عجیب این دیدار، ثبت نشدن اعضای کادر فنی استقلال در لیست اعضای دو تیم بود.

این موضوع به شائبه ثبت نبودن قرارداد‌های اعضای کادر فنی استقلال در سازمان لیگ بیشتر دامن زد، اما سوال مهمی که پیش می‌آید این است که در صورت صحت این موضوع، چطور برای اعضای کادر فنی استقلال کارت مربی‌گری صادر شده تا آنها بتوانند در کنار زمین حضور داشته باشند؟

پیگیری‌های خبرنگار ایسنا درباره این شائبه، صحت آن را ثابت کرد و مشخص شد که باشگاه استقلال هنوز نتوانسته قرارداد اعضای کادر فنی‌اش را در سازمان لیگ ثبت کند، اما کمیته نقل و انتقالات این سازمان اقدام به صدور کارت مربی‌گری آنها کرده تا ماجرا پیچیده‌تر شود.

بر اساس اطلاعات خبرنگار ایسنا، چنین اقدامی از سوی سازمان لیگ منجر به ورود نهاد‌های نظارتی شده و آنها در نامه‌ای از این سازمان خواستار ارائه توضیحات شده‌اند که در صورت انجام نشدن اقدامات لازم، پرونده قضایی برای سازمان لیگ تشکیل خواهد شد. البته نهاد‌های نظارتی علاوه بر استقلال به قرارداد‌های سه باشگاه دیگر هم ورود کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->