دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش‌بس در غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود | نباید در انتخابات حق فرد یا حزبی ضایع شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است
سرخط خبرها

هریس از ترامپ پیشی گرفت (۴ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۷۲۱۲
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۶
هریس از ترامپ پیشی گرفت (۴ شهریور ۱۴۰۳)
با نزدیک شدن به انتخابات سراسری در آمریکا، نظرسنجی جدید از اختلاف هفت درصدی به نفع «کامالا هریس» نامزد دموکرات‌ها در رقابت با «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری پیشین و نامزد جمهوریخواهان حکایت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای نشریه آمریکایی «هیل» با استناد به نظرسنجی دانشگاه «فرلی دیکسون» نوشت: هریس با اختلاف ۵۰ در مقابل ۴۳ درصد در نظرسنجی ملی از ترامپ پیشی گرفته است.

این نتایج نشان داد که ترامپ و هریس به طور برابر مورد حمایت رای دهندگان حزب متبوع خود قرار دارند و هر کدام آنها از حمایت ۹۵ درصدی طرفداران خود برخوردارند.

اما در ارتباط با رای دهندگانی که گرایشی به هیچ از دو حزب دموکرات و جمهوریخواه ندارند، هریس همچنان با اختلاف ۳۸ در مقابل ۳۳ از ترامپ جلوتر است.

این در حالیست که اختلاف برتری هریس در مقابل ترامپ، در بین رای دهندگانی که خود را لیبرال معرفی می‌کنند، بسیار فاحش و ۸۷ در مقابل ۱۰ درصد است. در بین ترقی خواهان این اختلاف به ۹۳ در مقابل ۵ درصد افزایش می‌یابد و ۶۲ درصد میانه رو‌ها از هریس و تنها ۳۰ درصد از آنها از ترامپ حمایت می‌کنند.

رئیس جمهوری پیشین آمریکا، اما با اختلاف ۷۶ در برابر ۱۹ درصد از هریس در بین محافظه کاران جلوتر است و رای دهندگان گروه موسوم به «عظمت را بار دیگر به آمریکا بازمی گردانیم» (MAGA) با اختلاف ۹۵ در برابر ۴ درصد به ترامپ رای می‌دهند.

نظرسنج‌ها به این نکته اشاره کردند که دو موضوع جنسیت و نژاد نقش مهمی در کمک به حمایت بیشتر از هریس داشته است. به طوری که وقتی از رای دهندگان درباره این دو مساله سوال شد، هریس با اختلاف بیشتری از ترامپ جلو افتاد.

دن کازینو استاد رشته حکومت و سیاست در دانشگاه فرلی دیکسون درباره اهمیت مسائل نژادی در بین رای دهندگان گفت: نژاد در انتخابات مهم است؛ ترامپ در بین رای دهندگان غیرسفیدپوست تا زمانی که به مساله نژاد فکر نمی‌کنند خوب عمل می‌کند، اما همین که این مساله مورد توجه آنها قرار می‌گیرد، تغییری بزرگ در حمایت از هریس صورت می‌گیرد.

بر پایه این گزارش، نظرسنجی اخیر حاوی اخبار خوبی برای هریس هست هر چند که برخی از کارشناسان علوم راهبردی معتقدند هنوز برای نتیجه گیری در این زمینه در انتخابات ماه نوامبر (آبان) زود است.

ترامپ هفته گذشته دستاورد‌های هریس در نظرسنجی‌ها را تکذیب کرد.

نظرسنجی دانشگاه فرلی دیکسون در بازه زمانی بین ۱۷ تا ۲۰ آگوست (۲۷ تا ۳۰ مرداد) با مشارکت رای دهندگان واجد شرایط در سطح ملی انجام شد.

رای دهندگان آمریکایی روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهوری بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->