یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

رهبر کره‌شمالی بر آزمایش پهپاد‌های انتحاری نظارت کرد + عکس

  • کد خبر: ۲۴۷۳۰۱
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
رهبر کره‌شمالی بر آزمایش پهپاد‌های انتحاری نظارت کرد + عکس
رسانه دولتی کره‌شمالی امروز (دوشنبه) گزارش داد، «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی بر آزمایش عملکرد پهپاد‌های توسعه‌یافته انتحاری در این کشور نظارت داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گزارش خبرگزاری مرکزی کره موسوم به کی‌سی‌ان‌ای، «کیم» در ۲۴ اوت (شنبه سوم شهریور) از موسسه هواپیما‌های بدون سرنشین آکادمی علوم دفاعی کره‌شمالی بازدید کرد و آزمایش موفقیت‌آمیزی از پهپاد‌ها را مشاهده کرد که به درستی اهداف تعیین‌شده را پس از پرواز در مسیر‌های از پیش تعیین‌شده مختلف شناسایی و منهدم کردند.

به گزارش کی‌سی‌ان‌ای، کیم گفت روند‌های جهانی در فن‌آوری‌های نظامی و نبرد‌های مدرن نشان‌دهنده اهمیت پهپاد‌ها در جنگ است و ارتش پیونگ‌یانگ باید «هرچه زودتر» به آنها مجهز شود.

ورق بزنید:

کیم خواستار تولید پهپاد‌های انتحاری بیشتر برای استفاده در پیاده‌نظام تاکتیکی و واحد‌های عملیات ویژه، مانند پهپاد‌های تهاجمی انتحاری زیر آب و همچنین پهپاد‌های شناسایی استراتژیک و تهاجمی چند منظوره شد.

براساس گزارش رسانه دولتی پیونگ‌یانگ، کیم همچنین خواستار آزمایش‌های بیشتر در مورد کاربرد جنگی پهپاد‌ها شد تا ارتش کره‌شمالی در اسرع وقت به آنها مجهز شود.

عکس‌هایی که امروز توسط رسانه کره‌شمالی منتشر شد، یک پهپاد سفید با دم و بال‌های X شکل را نشان می‌دهد که با هدفی شبیه به تانک اصلی کی‌-۲ (K-۲) کره‌جنوبی برخورد کرده و آن را نابود می‌کند.

رهبر کره‌شمالی بر آزمایش پهپاد‌های انتحاری نظارت کرد

منفجر شدن یک هدف در حین آزمایش عملکرد پهپاد‌ها در آکادمی علوم دفاعی کره‌شمالی در ۲۴ اوت

کیم که پشت میز در محاصره مشاوران تصویر شده بود، در بحبوحه تنش‌ها با واشنگتن و سئول در حال مدرنیزه کردن ارتش کشورش و توسعه قابلیت‌های تسلیحاتی آن است.

پیونگ‌یانگ توانایی‌های جنگ تاکتیکی خود را، شامل موشک‌های کوتاه‌برد و توپخانه سنگین که هدف آنها دفاع از خود در برابر حمله احتمالی کره‌جنوبی و متحدان این همسایه جنوبی است، پس از پیشرفت‌های چشمگیر در برنامه‌های موشک‌های بالستیک دوربرد و هسته‌ای افزایش داده است.

به گزارش کی‌سی‌ان‌ای، کیم همچنین در روز‌های ۲۴ و ۲۵ اوت از سایت‌های ساخت و ساز کارخانه‌های مختلف صنعتی کره‌شمالی بازدید به عمل آورد.

در شرایطی که مانور‌های تابستانی سئول و متحدش، ایالات متحده، در حال برگزاری است و تا ۲۹ اوت ادامه دارد، و اینکه «یون سوک یول» رئیس‌جمهور کره‌جنوبی، همسایه شمالی خود را به «محو شدن» تهدید کرده، تنش‌ها بار دیگر در شبه‌جزیره کره افزایش یافته است.

یون این اظهارات را در جریان بازدید خود از فرماندهی عملیات زمینی در «یونگین»، واقع در جنوب سئول و در حین دریافت گزارش نیرو‌های خود درباره عملکرد «سپر آزادی اولچی»، رزمایش مشترک تابستانی کره‌جنوبی و آمریکا، بیان کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->