آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد استفاده از فناوری‌های نوین در شناسایی شبکه‌های قاچاق مرضیه افخم سفیر ایران در اسلوونی شد غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است کمیته تخصصی توسعه روابط اقتصادی خراسان رضوی و افغانستان تشکیل می‌شود رد ادعا‌های مطرح‌شده توسط انگلیس علیه ایران هشدار اندیشکده آمریکایی درباره آغاز جنگ تجاری جهانی بیانیه ضدایرانی اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آیین افتتاح طرح کمربند سبز شهر تهران با حضور قالیباف برگزار شد | رئیس مجلس: اساس خدمات عمومی در شهرداری‌هاست واکنش سفیر دائم ایران در شورای حکام به دیدگاه‌های رژیم صهیونیستی درباره عدم اشاعه هسته‌ای پزشکیان: با کاشت درخت، اجازه ندهیم وضعیت زیستی کشور بیش از این تخریب شود پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیست!
سرخط خبرها

پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی و افزایش محافظان فرزند نتانیاهو در آمریکا

  • کد خبر: ۲۴۷۷۰۳
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۸
پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی و افزایش محافظان فرزند نتانیاهو در آمریکا
گفته می‌شود که بنیامین نتانیاهو سخت به دنبال افزایش تدابیر امنیتی برای پسرش که در آمریکا به سر می‌برد، شده و در این زمینه نگرانی از پاسخ ایران را بهانه این درخواست خود کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، واللا نیوز در گزارشی که شامگاه سه شنبه منتشر کرد به نقل از دو منبع نزدیک به نتانیاهو خبر داد، مدیر کل دفتر نخست وزیری از کمیته مشورتی امنیت شخصیت‌ها درخواست کرده است تا شرایط حلقه امنیتی و حفاظتی پسر نتانیاهو را مورد بررسی قرار دهند.

به نوشته این رسانه عبری زبان، یائیر نتانیاهو که مدت هاست در میامی آمریکا زندگی می‌کند از سوی دو نیروی حفاظت شخصیت‌های شاباک مورد حفاظت قرار می‌گیرد، اما بعد از ترور هنیه نتانیاهو نگران پاسخ ایران شده است، گرچه کمیته مذکور مدارک بیشتری در رابطه با این نگرانی درخواست کرده است.

واللا نیوز در ادامه گزارش خود آورده است، بنیامین نتانیاهو اخیرا خواستار افزایش تدابیر حفاظتی برای پسرش یائیر شده است، زیرا نگران آن است که پاسخ ایران و متحدانش نسبت به ترور اسماعیل هنیه در تهران علیه شخصیت‌ها و اهدافی در خارج از (فلسطین اشغالی) صورت بگیرد.

یک منبع نزدیک به نخست وزیر اسرائیل در این رابطه فاش کرد، یوسی شلی رئیس دفتر نخست وزیر طی چند روز اخیر با کمیته مربوطه نامه نگاری‌های داشته و از این کمیته مشورتی خواسته است تا تدابیر امنیتی برای پسر نخست وزیر که در ایالات متحده زندگی می‌کند، تشدید شود، اما کمیته مشورتی از دفتر نخست وزیری خواست تا اطلاعات و داده‌های امنیتی که بتواند این درخواست آنها را توجیه کند، ارائه شود.

کمیته مشورتی در پاسخ خود از نخست وزیر و دفترش خواست به صرف تکیه بر غریزه چنین درخواستی را نداشته باشند.

این خبر اولین بار در شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل منتشر شد، که دفتر نخست وزیری به سرعت آن را تکذیب و ادعا کرد، این دفتر و رئیس این دفتر هیچگاه چنین درخواستی را از سرویس امنیت عمومی اسرائیل شاباک نداشته است. (اما منابع آگاه در دفتر نخست وزیری اسرائیل بعد از آن، آنرا تایید کردند).

گفتنی است یائیر نتانیاهو ۳۳ ساله از آوریل ۲۰۲۳ در شهر میامی در ایالات متحده زندگی می‌کند و محافظت از وی توسط نیرو‌های شاباک سالانه ۲.۵ شیکل برای اسرائیل هزینه دارد.

تا سال گذشته مسئولیت حفاظت از خانواده نخست وزیر به عهده حراست نخست وزیری بود، اما بعد از تظاهرات گسترده‌ای که علیه کودتای قضائی در سال ۲۰۲۳ شکل گرفت، خانواده نتانیاهو خواهان تقویت تدابیر امنیتی خود شد و این مسئولیت به عهده واحد امنیت شخصیت‌های شاباک افتاد که مسئولیت حفاظت از مسئولین اسرائیلی را به عهده دارد.

در بخش دیگری از این گزارش واللا نیوز تاکید می‌کند: یائیر نتانیاهو در حالی توسط شاباک محافظت می‌شود که او اکثر ماه‌های جنگ را در میامی به سر برد، وی طی ماه‌های اخیر سفری به اسرائیل داشت، او به همراه هیئت همراه نخست وزیر و با استفاده از هواپیمای نخست وزیری در پایان سفر جولای گذشته پدرش به ایالات متحده، بازگشت و پس از یک هفته مجددا به میامی رفت.

به گفته منابع آگاه، پیش از بازگشت یائیر به میامی، رام شالی رئیس دفتر بنیامی نتانیاهو در نامه‌ای به کمیته مشورتی خواهان افزایش تدابیر امنیتی برای وی شد و علت آن را هم آمادگی ایران برای پاسخ به هنیه اعلام کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->