جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: قطعا پاسخ جنایت رژیم صهیونیستی را حساب شده خواهیم داد

  • کد خبر: ۲۴۷۸۸۱
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸
سرلشکر باقری: قطعا پاسخ جنایت رژیم صهیونیستی را حساب شده خواهیم داد
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران، مقاومت در برابر اشغالگران را در امت اسلامی احیاء کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر پاسدار محمد باقری روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه جانشین رئیس ستاد کل که با حضور سردار محمد شیرازی رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا، سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه و جمعی از فرماندهان و روسای نیرو‌های مسلح برگزار شد، با تبریک ایام هفته دولت به وزیر دفاع و همه دولتمردان و قدردانی از خدمات سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده در مدت تصدی جانشین رئیس ستاد کل، امیر سرتیپ آشتیانی را به عنوان جانشین جدید رئیس ستاد کل معرفی کرد.

وی گفت: امروز ما در شرایط بحران منطقه بعد از طوفان الاقصی به سر می‌بریم و رژیم صهیونیستی در بقای خود احساس خطر کرده و در شرایط خطرناکی قرار دارد؛ از این‌رو برای ادامه حیات ننگین خود از دست زدن به هر اقدام جنایتکارانه‌ای دریغ نمی‌کند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح اظهار کرد: شرایط خطرناک رژیم صهیونیستی به گونه‌ای است که آمریکایی‌ها هم در حمایت از این رژیم دچار تردید شدند، اما با این وجود سران صهیونیست‌ها بر استمرار جنایات خود اصرار دارند، زیرا خود را در مرحله فروپاشی می‌بینند.

سرلشکر باقری با تاکید بر اینکه ما قطعا پاسخ جنایت رژیم صهیونیستی را حساب شده خواهیم داد، گفت: جمهوری اسلامی ایران مقاومت در برابر اشغالگران را در امت اسلامی احیاء کرده است.

وی با بیان اینکه قطعا قدرت آمریکا با پنج سال قبل قابل مقایسه نیست، زیرا آنها اکنون در حال افول هستند و برای بازگرداندن قدرت خود دست و پا می‌زنند، افزود: امروز مسئولیتی که ما داریم بسیار حساس است لذا نباید یک لحظه هم غفلت کنیم از این رو به لحاظ آمادگی واکنش سریع به تهدیدات، تقویت زیرساخت‌ها و توسعه علم و فناوری و ارتقای کیفی محصولات لحظه‌ای نباید غفلت کرد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح همچنین اضافه کرد: امروز در بهترین شرایط هم افزایی و وحدت در ستاد کل نیرو‌های مسلح قرار داریم و به غیر از رنگ لباس، هیچ تفاوتی بین فرماندهان و کارکنان ستاد کل نیرو‌های مسلح وجود ندارد، چون همه در تلاش هستیم با نگاه و باور فرا سازمانی و ملی کار‌ها را به پیش می‌بریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->