نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
سرخط خبرها

آیا غذا‌های آماده کودک سالم هستند؟

  • کد خبر: ۲۴۸۲۵۳
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
آیا غذا‌های آماده کودک سالم هستند؟
مشغله فکری و کاری مادران کارمند، آنان را به استفاده هرچه بیشتر از غذا‌های آماده برای کودکان سوق داده است به طوری که ناگزیر هستند در برنامه غذایی خود چند وعده غذای آماده را بگنجاند.

به گزارش شهرآرانیوز، تغذیه سالم، رکن اساسی رشد سالم یک کودک و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و غیرواگیر آنان در بزرگسالی است؛ به همین دلیل کارشناسان تغذیه و بهورزان در خانه‌های بهداشت بویژه به نومادران آموزش می‌دهند که چگونه غذا‌های مکمل سالم برای کودکانشان تهیه کنند.

اما برای مادران شاغل اندکی داستان متفاوت است؛ آنان به دلیل شرایط کاری مجبور هستند فرزندان خود را به مهدکودک بسپارند و حتی برای برخی وعده‌های غذایی به قفسه غذا‌های آماده و کمکی کودکان در فروشگاه‌ها متوسل می‌شوند. اما آیا این غذا‌های آماده به قدری سالم هستند که نیاز‌های تغذیه‌ای کودکان را برآورده سازند؟

اغلب شرکت‌های تولیدکننده غذا‌های آماده کودکان در بسته بندی محصولات خود برای ترغیب مادران از عناوینی، چون «ارگانیک»، «بدون شیرین کننده‌های اضافه شده»، «بدون مواد نگهدارنده» و «سالم» استفاده می‌کنند، اما طبق یک مطالعه جدید که بیش از ۶۰۰ محصول از ۱۰ فروشگاه مواد غذایی برتر در ایالات متحده را مورد بررسی قرار داد، حدود ۶۰ درصد غذا‌های کودک با استاندارد‌های تغذیه‌ای تعیین شده توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) مطابقت ندارند.

به گزارش وبگاه «وب‌مد» این مطالعه که به تازگی در نشریه Nutrients منتشر شده است، نشان داد ۷۰ درصد محصولات برای نوزادان و کودکان نوپا نتوانستند نیاز‌های پروتئینی سازمان را برآورده کنند و ۴۴ درصد قند موجود بیشتری داشتند.

دکتر الیزابت دانفورد، نویسنده اصلی این مطالعه که کارشناس سیاست سلامت غذایی و دانشیار دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل، که خود مادر دو فرزند خردسال است، این تحقیقات را انجام داده است؛ هنگامی که او از فروشگاه‌های بزرگ خرید می‌کرد، مجذوب گزینه‌های آماده برای خوردن در راهرو‌های غذای کودک شد و از روی کنجکاوی تمام محصولات غذایی کودک را جمع آوری کرد و پس از آن بود که بررسی‌ها را کلید زد.

منطبق نبودن غذا‌های کمکی موجود در بازار با استاندارد‌های مورد نظر سازمان جهانی بهداشت پیامد‌های کوتاه مدت و بلندمدت بر سلامتی کودکان دارد. دکتر دنیس دیاز پایان، استاد سیاست‌های سلامت با تخصص در تغذیه و نابرابری‌های بهداشتی در دانشکده جو سی ون می‌گوید: معرفی غذا‌ها در آن سن، کام آینده آنها را شکل می‌دهد و بر طعم‌ها و مواد اولیه‌ای که آنها ترجیح می‌دهند تأثیر می‌گذارد.

دانفورد توصیه می‌کند که وقتی والدین برای بچه‌هایشان خرید می‌کنند، نگاهی گذرا به پشت بسته بیندازند تا ببینند کل قندی که از این وعده غذایی وارد بدن کودک می‌شود، چقدر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->