تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

فراهم شدن امکان اسکان ۶۰۰۰ زائر در میدان شهدای مشهد

  • کد خبر: ۲۴۸۳۱۲
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
فراهم شدن امکان اسکان ۶۰۰۰ زائر در میدان شهدای مشهد
مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری مشهد گفت: در میدان شهدا امکان اسکان ۶۰۰۰ زائر فراهم شده که در طبقات ساختمان‌های واقع در میدان شهدا اسکان داده می‌شوند.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

محمد شیخانی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص اقدامات شهرداری مشهد در دهه پایانی صفر اظهار کرد: ما چند اقدام شاخص برای دهه پایانی صفر انجام دادیم. یکی از اقدامات ما اطلاع‌رسانی مراکز اسکان از طریق شماره ۳۷۰۴۵ بوده که این شماره را به صورت کامل در مبادی ورودی شهر اطلاع‎رسانی کردیم.

وی با بیان اینکه براساس نیازسنجی سال‌های گذشته یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های زائران، اسکان است، عنوان کرد: برای اینکه این دغدغه را برطرف و به زائر کمک کنیم، مراکز اسکان از طریق شماره ستاد اسکان در سطح شهر، در تمام مبادی ورودی و ایستگاه‌های استقبال از زائر در کنار موکب‌ها اطلاع‌رسانی شده تا زائر با این شماره تماس بگیرد.

مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری مشهد افزود: حدود ۴۰ خدمت در ایستگاه‌های استقبال از زائر به زائران پیاده ارائه می‌شود، زائرانی که با ماشین به مشهد می‌آیند نیز حتما به ایستگاه‌های استقبال از زائر ما توجه کنند. مراکز اسکان هم در این ایستگاه‌ها معرفی می‌شود.

شیخانی بیان کرد: کمیته خدمات شهری در بافت پیرامون حرم مطهر رضوی مجاهدت کرده و ۲۴ ساعته با ۶۰۰۰ پاکبان که صرفا متعلق به منطقه ثامن نیستند، کمک می‌کنند. بخش زیادی از پاکبان‌ها به صورت سه‌شیفت در منطقه ثامن و بافت پیرامون حرم منور رضوی فعالیت می‌کنند تا پاکسازی را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ ساعت خدمت بی‌وقفه از شب شهادت رسول اکرم (ص) تا شام شهادت حضرت رضا (ع) خدمات فرهنگی ارائه می‌شود، تصریح کرد: این صرفا با محوریت میدان شهدا بوده و غیر از خدماتی است که در سطح شهر ارائه می‌دهیم. در این سه روز حجم زیادی زائر به بارگاه منور رضوی مشرف می‌شوند؛ بنابراین برنامه ویژه‌ای برای میدان شهدا در نظر گرفتیم که رکورد محسوب می‌شود.

مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری مشهد ادامه داد: در میدان شهدا امکان اسکان ۶۰۰۰ زائر فراهم شده که در طبقات ساختمان‌های واقع در میدان شهدا اسکان داده می‌شوند. ۵۱ مرکز اسکان شهرداری در این ایام فعال شده و مدام خدمات ارائه می‌دهد.

شیخانی گفت: در این ایام مترو و اتوبوسرانی در سه روز پایانی ۲۴ ساعته ارائه خدمت می‌دهند. هیات‌ها و تشکل‌های مذهبی نیز پای کار هستند و فعالیت دارند. برآورد‌ها بیان می‌کند ما میزبان ۶ میلیون زائر هستیم که به جمعیت ثابت شهر مشهد افزوده می‌شود؛ بنابراین حدود ۱۰، ۱۱ میلیون نفر در این سه روز در مشهد زیست می‌کنند که نیاز به خدمات دارند، به همین دلیل بار مضاعفی برعهده خدمات شهری مخصوصا از نظر نظافت و رفت‌وروب خواهد بود.

وی اضافه کرد: اگر خدای نکرده خلا و کاستی دیده می‌شود، زائران و مجاوران به ما ببخشند. همکاران ما ۲۴ ساعته پای کار هستند، خلا‌ها و کاستی‌ها را به ما منتقل کرده و تلاش می‌کنند در اسرع وقت برطرف کنند تا مشکلات به حداقل برسد.

مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: مشهد بُعد ملی و بین‌المللی دارد و در این ایام این نمایش بین‌المللی در جهانشهر برکت و کرامت قطعا مضاعف خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->