سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد! مهلت ۲۴ ساعته پرسپولیس به اوسمار! فغانی: گام اول برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را محکم برداشتم دمبله: امیدوارم‌ ام‌باپه توپ طلا را ببرد فعالیت استقلال در تکواندو و سوارکاری برگزاری مجمع انتخابی هیئت والیبال خراسان رضوی باز هم به تعویق افتاد!
سرخط خبرها

آفریقایی‌ها در راه بارسا

  • کد خبر: ۲۴۹۱۷۱
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۰
آفریقایی‌ها در راه بارسا
مدیران باشگاه بارسلونا که با مشکلات مالی فراوانی روبه‌رو هستند، قصد دارند تا به سمت جذب ستاره‌های جوان آفریقایی بروند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وضعیت مالی باشگاه بارسلونا اجازه خرید‌های بزرگ را به آبی و اناری‌ها نمی‌دهد، بنابراین مدیران این باشگاه بر روی استعدادیابی از آفریقا برای جذب پدیده‌های جوان این قاره تمرکز کرده‌اند. با این سیاست کاتالان‌ها می‌توانند بدون انجام هزینه‌های هنگفت، سرمایه‌گذاری‌های سودآوری داشته باشند.

فصل گذشته میکائیل فایه، مدافع ۲۰ ساله سنگالی با مبلغ ۱.۵ میلیون یورو به تیم دوم بارسا پیوست و در تابستان امسال با قیمتی بیش از ۱۰ میلیون یورو به رن فروخته شد. مامادو امبکه ۲۱ ساله دیگر جوان آفریقایی بود که با همین سیاست به تیم دوم بارسلون اضافه شد. باشگاه پس از مشاهده عملکرد عالی آنها به سرمایه‌گذاری روی استعداد‌های آفریقایی ادامه می‌دهد.

در همین راستا آبی و اناری‌ها در آخرین روز نقل و انتقالات تابستانی، دیوید اودورو، مدافع ۱۸ ساله غنایی را به خدمت گرفتند. پس از این انتقال هم خبر یک خرید غنایی دیگر به گوش رسید و اعلام شد که تیم کاتالان، عبدالعزیز عیسی هافبک ۱۸ ساله تیم ملی امید غنا را به خدمت گرفت.

علاوه بر جذب داوید اودورو و عبدالعزیز، بارسا همچنین انتظار دارد ابراهیم دیارا، وینگر ۱۷ ساله مالیایی برای تقویت تیم دومش در در زمستان به بارسا بپیوندد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->