کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت
سرخط خبرها

کم و کیف نظارت بر درختان تنومند خطرآفرین در محله مهرآباد مشهد

  • کد خبر: ۲۴۹۲۱۷
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۰
کم و کیف نظارت بر درختان تنومند خطرآفرین در محله مهرآباد مشهد
کج‌شدگی درختان و بیرون‌زدگی ریشه‌های آن از جوی و جدول و معابر، به یکی از دغدغه‌های ساکنان مهرآباد تبدیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کج‌شدگی درختان و بیرون‌زدگی ریشه‌های آن از جوی و جدول و معابر، به یکی از دغدغه‌های ساکنان مهرآباد تبدیل شده است. یکی از شهروندان در این زمینه به صدای مردم شهرآرا می‌گوید: در محله‌های مختلف این محدوده درختان تنومند و قدیمی هستند که بیش از صد سال قدمت دارند و می‌توانند یکی از نقاط قوت محله باشند، اما تعدادی از این درختان کج شده‌اند.

او علت این کج‌شدگی را این‌طور شرح می‌دهد: بر اثر عملیات‌های عمرانی متعدد در معابر از سوی شرکت‌های خدمت‌رسان در سال‌های گذشته، ریشه‌های درختان معابر در جوی و جداول عیان می‌شود.

این ساکن محله ادامه می‌دهد: در همین باره اطراف درخت‌ها را طوری طراحی می‌کنند که تبدیل به جاذبه گردشگری شود، اما حیف که اینها هر روز خشک و زردتر می‌شود. از طرفی ساکنان محله نیز جرئت ندارند خودرو‌های خود را کنار این درختان پارک کنند، چون احتمال سقوط وجود دارد.

این شهروند به شناسنامه‌دار بودن بیشتر درختان محله نیز اشاره دارد و می‌گوید: صرف داشتن این پلاک مهر شده بر درخت، مسئولیت نگهداری اصولی این درختان از سازمان‌های دست‌اندر‌کار سلب نمی‌شود. حسینی پیشنهاد‌هایی نیز دارد: به نظر می‌رسد شهرداری یا سازمان‌های دست‌اندرکار حوزه فضای سبز و محیط زیست باید برای این درختان که در بافت‌های قدیمی و حاشیه‌ای قرار دارند یک برنامه مدونی تنظیم کنند تا هر اقدام عمرانی آسیبی به درختان وارد نکند. همه این درختانی را که کج شده‌اند یا ریشه‌شان بیرون زده است نیز با روش‌های مختلف علمی و عملی تیمار کنند.

سرپرست شهرداری منطقه‌۵ در پاسخ به دغدغه این شهروند می‌گوید: اگر درختی باید به هر علتی جابه‌جا شود، یا داخل جوی و جدول و ریشه‌هایش بیرون از سطح معابر است باید در سامانه جامع فضای سبز شهرداری مشهد و از طریق گزینه کمیسیون ماده‌۷ درخواست قطع، هرس یا انتقال درخت مد نظر مطرح شود.

حسن صالحی‌مفرد تأکید می‌کند: عملیات مختلف شهرداری، اعم از پیاده‌روسازی یا ترمیم و بهسازی جوی و جداول با ملاحظات حفظ این درختان و اجزایشان صورت می‌گیرد.
او ادامه می‌دهد: شهروندان وضعیت درختی را که مزاحمت جدی برای ساکنان و عابران به وجودآورده به صورت موردی با نشانی دقیق گزارش دهند تا با هماهنگی سازمان ذی‌ربط و طی فرایند، برای آن اقدام فوری انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->