به گزارش شهرآرانیوز؛ کجشدگی درختان و بیرونزدگی ریشههای آن از جوی و جدول و معابر، به یکی از دغدغههای ساکنان مهرآباد تبدیل شده است. یکی از شهروندان در این زمینه به صدای مردم شهرآرا میگوید: در محلههای مختلف این محدوده درختان تنومند و قدیمی هستند که بیش از صد سال قدمت دارند و میتوانند یکی از نقاط قوت محله باشند، اما تعدادی از این درختان کج شدهاند.
او علت این کجشدگی را اینطور شرح میدهد: بر اثر عملیاتهای عمرانی متعدد در معابر از سوی شرکتهای خدمترسان در سالهای گذشته، ریشههای درختان معابر در جوی و جداول عیان میشود.
این ساکن محله ادامه میدهد: در همین باره اطراف درختها را طوری طراحی میکنند که تبدیل به جاذبه گردشگری شود، اما حیف که اینها هر روز خشک و زردتر میشود. از طرفی ساکنان محله نیز جرئت ندارند خودروهای خود را کنار این درختان پارک کنند، چون احتمال سقوط وجود دارد.
این شهروند به شناسنامهدار بودن بیشتر درختان محله نیز اشاره دارد و میگوید: صرف داشتن این پلاک مهر شده بر درخت، مسئولیت نگهداری اصولی این درختان از سازمانهای دستاندرکار سلب نمیشود. حسینی پیشنهادهایی نیز دارد: به نظر میرسد شهرداری یا سازمانهای دستاندرکار حوزه فضای سبز و محیط زیست باید برای این درختان که در بافتهای قدیمی و حاشیهای قرار دارند یک برنامه مدونی تنظیم کنند تا هر اقدام عمرانی آسیبی به درختان وارد نکند. همه این درختانی را که کج شدهاند یا ریشهشان بیرون زده است نیز با روشهای مختلف علمی و عملی تیمار کنند.
سرپرست شهرداری منطقه۵ در پاسخ به دغدغه این شهروند میگوید: اگر درختی باید به هر علتی جابهجا شود، یا داخل جوی و جدول و ریشههایش بیرون از سطح معابر است باید در سامانه جامع فضای سبز شهرداری مشهد و از طریق گزینه کمیسیون ماده۷ درخواست قطع، هرس یا انتقال درخت مد نظر مطرح شود.
حسن صالحیمفرد تأکید میکند: عملیات مختلف شهرداری، اعم از پیادهروسازی یا ترمیم و بهسازی جوی و جداول با ملاحظات حفظ این درختان و اجزایشان صورت میگیرد.
او ادامه میدهد: شهروندان وضعیت درختی را که مزاحمت جدی برای ساکنان و عابران به وجودآورده به صورت موردی با نشانی دقیق گزارش دهند تا با هماهنگی سازمان ذیربط و طی فرایند، برای آن اقدام فوری انجام شود.