رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

پیگیری شهروند مشهدی برای آبیاری درختان الهیه مشهد

  • کد خبر: ۲۴۸۸۱۷
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
پیگیری شهروند مشهدی برای آبیاری درختان الهیه مشهد
رئیس فضای سبز منطقه ۱۲: آبیاری درختان شب انجام می‌شود، اما گرمای هوا سبب خشک شدن سطح خاک در ابتدای روز می‌شود.

رحمتی | شهرآرانیوز؛ در این گرما و خشکی هوا وجود سایه و خنکای درختان نعمتی است. در همین راستا زهرا زارعی، شهروند دغدغه‌مند الهیه، برای حفظ حیات درختان این منطقه که بعضی از آنها دیگر خشک شده پیامکی به ستون صدای مردم ارسال کرد. در متن پیام او آمده است: امسال درختان برخی از مناطق الهیه را در تمام تابستان آبیاری نکردند. چندبار این موضوع را پیگیری کردیم و گفتند آبیاری شبانه انجام می‌شود، اما الهیه‌۱۱ که در نزدیکی ماست حتی یک‌بار نیز آبیاری نشد. با این حال شهرداری به دنبال احداث پارک‌های دیگری در این منطقه است. احداث پارک خوب است، اما قبل از این کار باید از آبیاری درختان کنونی که سرمایه‌های شهر هستند مطمئن شد بعد به فکر احداث پارک‌های دیگری افتاد. آیا بهتر نیست ابتدا به فکر نجات همین نهال‌های کم‌جان بود؟

پیرو پیام این شهروند خبرنگار شهرآرا سراغ رئیس فضای سبز منطقه۱۲رفت. وحید خندان درباره این مشکل گفت: ۵هزار مترمربع در روز آب وارد این منطقه می‌شود که صرف آبیاری درختان، فضا‌های سبز، پرچین‌ها و چمن کاشته شده در منطقه می‌شود.

رئیس فضای سبز منطقه۱۲ با اشاره به آنکه آبیاری درست و اصولی فضای سبز دغدغه آنها‌ست، افزود: در الهیه دو نوع نارون برگ تیره و نارون برگ روشن کاشته شده است. نارون‌های برگ روشن نسبت به برگ تیره‌ها در تنش گرما ضعیف‌ترند و گاهی در فصل گرم یک تا دو شاخه آنها خشک می‌شود. ما برای پی بردن به علت آن نمونه‌ای به آزمایشگاه فرستادیم تا دلیل و مشکل آن را پیدا کنیم.

خندان اظهار کرد: اگر مدار آبیاری به‌درستی رعایت نشود در فصل گرم، خشک شدن تمامی درختان را شاهدیم، اما وجود یک یا دو درخت خشک در فصل گرما با توجه به شنزار بودن زمین این منطقه که خودش مشکل دیگری است، امری طبیعی است.
خندان بیان کرد: شنزار بودن و حالت زه‌کشی که زمین‌های الهیه دارند، باعث می‌شود آب کمتری به گیاه برسد و بلافاصله پس از آبیاری، آب از دسترس گیاه خارج می‌شود.

رئیس فضای سبز منطقه۱۲ افزود: در نواحی یک و ۲ این منطقه چاهی برای تأمین منابع آبی نیست بنابراین تأمین آب از چاه‌های مازاد مناطق دیگر و آب فاضلاب تصفیه شده، مناطق ۱۰ و ۱۱و۱۲ است که با شبکه آب‌دهی، نسبت به آبیاری فضای سبز اقدام می‌شود.

خندان با بیان اینکه مدار‌های آبیاری بر اساس دما و گرما تعریف می‌شوند، افزود: پیمانکاران بر این اساس نسبت به آبیاری اقدام می‌کنند. سعی شده آبیاری‌ها تاحدامکان در شب انجام شود و همین امر در بعضی از شهروندان شبهه آبیاری نشدن را به وجود آورده است.

وی گفت: تمام درختان معابر اصلی، جنگل‌کاری‌ها و تعدادی از معابر درجه‌۲ منطقه مطابق مدار آبیاری اعلام شده و آب موجود آبیاری می‌شوند همان‌طور که قبلا تأکید شد احتمالا به دلیل اینکه آبیاری در شب انجام می‌شود و به دلیل گرمای هوا سطح خاک در ساعات ابتدایی روز خشک می‌شود و شهروند محترم متوجه آبیاری نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->