احتمال شنیده شدن صدای انفجار در منطقه اصفهان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) لاوروف برای حضور در نشست شورای وزرای خارجه شانگهای وارد چین شد عقب‌نشینی فرستاده ترامپ از اظهاراتش: قصدم تهدید لبنان نبود رسانه‌های عبری از دیدار الشرع با مقامات اسرائیلی در آذربایجان خبر دادند اعتبار بازسازی برج تاریخی «رادکان» خراسان رضوی ۲برابر شد جزئیات جدید از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت جنبش جهاد اسلامی فلسطین: ما زیر بار توافقی که منجر به تسلیم شود، نخواهیم رفت حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر بیت‌حانون مکرون خواستار مقابله اروپا با تعرفه‌های ترامپ شد انگلیس خواستار تحقیقات مستقل درباره حملات اسرائیل به صف توزیع غذا در غزه شد مظفری: در حوزه اقتصاد، خراسان رضوی از میانگین کشور فقیر‌تر است | بانوان می‌توانند موتور توسعه استان باشند تظاهرات گسترده علیه سکوت دولت سوئد در قبال جنایات رژیم اسرائیل در غزه عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیئت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد اسکندر مومنی به مجلس خواهد رفت + جزئیات دستورکار هفتگی مجلس ویدئو | رهبر شجاع، محبوب و کاریزماتیک ایران برگزاری نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت (۲۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده مجلس: مدل اقتصادی معرفی‌شده از سوی پزشکیان، مطابق با عدالت اجتماعی باشد

  • کد خبر: ۲۴۹۲۴۶
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
نماینده مجلس: مدل اقتصادی معرفی‌شده از سوی پزشکیان، مطابق با عدالت اجتماعی باشد
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، گفت: آقای پزشکیان باید مدل اقتصاد کشور را روشن کند. ایشان در سخنرانی اخیر خودش به این نکته اشاره کرد که کلنگ‌زنی نخواهیم داشت. در حقیقت، کلنگ‌زنی کاری اشتباه بود و باید مزیت‌های نسبی هر منطقه را با توجه به امکانات آن، ارزیابی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابوالفضل ظهره‌وند درباره اولویت‌های دولت چهاردهم در آغاز‌به‌کار عنوان کرد: مهم‌ترین و محوری‌ترین اقدام دولت چهاردهم و دولت‌های قبل باید بهبود و گسترش سفره مردم و بهبود اقتصاد و معیشت باشد. مسائل امنیتی و تنظیم روابط با کشورهای همسایه و سایر کشورهای جهان نیز در حقیقت برای این موضوع بوده است.

وی ادامه داد: در حقیقت، اقتصاد کالبد روح جمعی است و موضوعات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی روح این کالبد است. متأسفانه اقتصاد کشور مورد غفلت قرار گرفته است و نباید این موضوعات را جدا از هم ببینیم؛ چراکه اقتصاد متر شعارهای انقلاب است و مردم باید در امور  اقتصادی آزادی داشته باشند. آقای پزشکیان باید مدل اقتصاد کشور را روشن کند. ایشان در سخنرانی اخیر خودش به این نکته اشاره کرد که کلنک زنی نخواهیم داشت. در حقیقت کلنگ زنی کاری اشتباه بود و باید مزیت های نسبی هر منطقه را با توجه به امکانات آن ارزیابی کرد و با رعایت عدالت اجتماعی باید مدل های اقتصادی را اجرایی و به مردم معرفی کرد.

نماینده مردم تهران تاکید کرد:‌ متاسفانه فساد ساختاری در امور اقتصادی کشور دیده می‌شود. از سوی دیگر رئیس‌جمهور محترم  به جذب سرمایه‌های خارجی نیز اشاره داشتند. درحالی که نباید خیلی بر روی این موضوع حساب کرد. بلکه این پول‌های خرد مردم است که می‌تواند اقتصاد کشور را تغییر و نجات دهد. همچنین صادرات و واردات را باید را در اختیار تولید ملی قرار دهیم و باید جامعه ایرانی را به حرکت درآوریم و به آن در بازار منطقه و کشور نقش اقتصادی بدهیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: موضوع تحریم‌ها با کار ملی قابل حل خواهد بود وگرنه این موضوع اهرم فشاری برای جمهوری اسلامی خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->