اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد
سرخط خبرها

ایران ادعای آمریکا درباره دخالت در روند انتخابات این کشور را رد کرد

  • کد خبر: ۲۴۹۳۸۰
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷
ایران ادعای آمریکا درباره دخالت در روند انتخابات این کشور را رد کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز ضمن مردود خواندن ادعای دادستان کل آمریکا درباره انتخابات این کشور گفت که مقامات دولت آمریکا نمی‌توانند ترمیم شکاف‌ها و مشکلات داخلى این کشور را، با فرافکنی و اتهام زنی به دیگران، در خارج از مرز‌های این کشور جستجو کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ادعای دادستان آمریکا که مدعی اقدامات تهاجمی برخی کشور‌ها از جمله ایران برای تاثیرگذاری بر روند و نتایج انتخابات آمریکا شد، واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه ایران را به همراه داشت.

«مریک گارلند»، دادستان کل آمریکا، شامگاه چهارشنبه ۱۴ شهریور ماه با طرح این ادعا عنوان کرد که در مقابل تلاش‌های روسیه، چین یا هر بازیگر خارجی دیگری همچون ایران که به دنبال مداخله در انتخابات آمریکا هستند حتما بدون واکنش نخواهیم بود و با آنها مقابله می‌کنیم.

ناصر کنعانی در همین رابطه و در واکنش به این ادعا امروز (جمعه) ۱۶ شهریور اظهار داشت: یک بار دیگر این ادعا‌های تکراری را بی‌اساس، مغرضانه و دارای مصارف سیاسی داخلی در آمریکا دانسته و چنین اتهاماتی را مردود اعلام می‌کنیم.

وی عنوان کرد: مقامات دولت آمریکا نمی‌توانند ترمیم شکاف‌ها و مشکلات داخلى این کشور را که ریشه‌های ساختاری، سیاسى و اجتماعی دارد، با فرافکنی و اتهام زنی به دیگران، در خارج از مرز‌های این کشور جستجو کنند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: دولت آمریکا که پیشرو در مداخلات غیرقانونی در امور داخلی دیگر کشور‌های مستقل بوده و فهرست بلند بالایی از چنین اقدامات مخربی را در کارنامه خود دارد، نمی‌تواند با اتهام زنی به دیگر کشورها، مشکلات و بحران‌های داخلی خود را به سایر کشور‌ها منتسب کرده و بر سابقه سیاه رفتار‌های مداخله جویانه و فراقانونی خود در امور داخلی کشور‌های مستقل سرپوش بگذارد.

پیش از این (۳۰ مرداد) دفتر نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک در واکنش به بیانیه مشترک نهاد‌های اطلاعاتی و سایبری درباره دخالت ایران در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، این ادعا‌ها را بی‌اساس و فاقد هرگونه وجاهت خواند و اعلام کرد: همان‌طور که قبلا هم اعلام کرده‌ایم ایران هیچ هدف و انگیزه‌ای برای دخالت در انتخابات آمریکا ندارد. اگر دولت آمریکا در این ادعا صادق است، اسناد خود را در اختیار ما قرار دهد تا پاسخ ما را دریافت کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->